Zápasy - archiv 16.1.2013

Na úvod prípravy remíza so Zlatými Moravcami

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 2:2 (0:1)

V úvodnom prípravnom zápase pred štartom jarnej časti najvyššej domácej súťaže sme uhrali remízu s ViOnom Zlaté Moravce 2:2 (0:1). Súper viedol v úvode druhého polčasu už o dva góly, ale po góloch Petra Mazana a Karola Mondeka sme dokázali vyrovnať. Na úvod prípravy tímy ponúkli skutočne zaujímavý a kvalitný futbal.

V prvom polčase to bol vyrovnaný zápas. Na našej strane sa do šancí dostali Kubík, Malec a Brigant, no ani jeden z nich nemal dostatok času alebo pokoja v zakončení. Rovnako súper si vypracoval niekoľko streleckých pozícií a jednu z nich využil. V 25. min otvoril skóre stretnutia Orávik strelou k žrdi, keď sa presadil individuálne medzi našimi hráčmi.

Hneď v úvode druhého polčasu prišiel center na zadnú žrď našej brány. Mondek ho dobre neodhadol a Mihálik pohodlne skóroval - 0:2. S pribúdajúcimi minútami sme získavali prevahu. Aktívna bola najmä trojica Mazan, Mondek a Holúbek. Viacero pekných momentov predviedli aj Frimmel a Adi. Zverencom trénera Guľu sa napokon podarilo zaslúžene vyrovnať. Prvý gól dal po prihrávke Holúbeka z hranice šestnástky Mazan a druhý pridal po odrazenej lopte po rohovom kope Mondek. Ďalšie šance sme nevyužili.

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 2:2 (0:1)

Góly: 55. Mazan, 71. Mondek - 25. Orávik, 52. Mihálik

Žlté karty: 20. P. Baláž

Domáci: I. polčas: Bartalský - Čögley, Godál, Simerský, Skovajsa - Opatovský - Brigant, Okleštěk, Štefánik, Kubík - Malec, II. polčas: Šemrinec - Mondek, Ramón, Simerský, Skovajsa - Bariš - Mazan, Holúbek, Okleštěk, Frimmel - Adi

Hostia: I. polčas: Kuciak - Candrák, Opancina, P. Majerník, Chren - Orávik, L. Kováč, Gonda, P. Baláž - Hodek, Bernáth, II. polčas: Kuciak - Candrák, Opancina, Pinter, Chren - Podolski, Gonda (60. P. Farkaš), Janič, P. Baláž (65. Žák) - Mihálik, Bernáth (65. Pacalaj)

Divákov: 100

Autor: mg
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 2.5.2024

Fanúšikovia | Zaži rozlúčku s umelou trávou, prihlás sa na 24-hodinovku

Pre všetkých našich priaznivcov sme pripravili veľkolepú rozlúčku s...

ASTV 1.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FK Železiarne Podbrezová

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FK Železiarne...

Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa