Fanúšikovia 4.4.2023

Marketing | Vychutnajte si AS Trenčín menu v trenčianskom McDonalds

Klub AS Trenčín rozširuje svoju spoluprácu s reštauráciou známej značky McDonald´s. V trenčianskej prevádzke pri obchodnom centre Laugaricio je pre všetkých fanúšikov nášho futbalu v ponuke špeciálne AS Trenčín menu.

Náš klub navyše prináša zľavu pre všetkých zaregistrovaných fanúšikov vo vernostnom programe My sme Trenčania. Cena AS Trenčín menu pre držiteľov vernostnej karty je 9,70 €. Ostatní návštevníci trenčianskej reštaurácie McDonald´s zaplatia 11,70 €. Na získanie zľavy vám stačí iba fyzická alebo virtuálna karta programu My sme Trenčania a využívať ju môžete opakovane. 

"Som rada, že v mene spoločnosti McDonald´s v Trenčíne môžeme byť dobrým susedom a pomáhať aj v tomto regióne. Za posledné obdobie sa nám podarilo pomôcť zariadiť anglickú knižnicu na Obchodnej akadémii Milana Hodžu, či zapájať zamestnancov do rôznych lokálnych čistiacich iniciatív. Aj týmto spôsobom sa snažíme spríjemňovať pracovné a zákaznícke prostredie. Už viac ako dvadsať rokov ako spoločnosť realizujeme podporu športu organizovaním známeho futbalového turnaja pre deti základných škôl McDonald´s Cup. Aktuálne sme si pre všetkých fanúšikov trenčianskeho futbalu a zároveň členov programu My sme Trenčania pripravili špeciálne AS Trenčín menu za zvýhodnenú cenu, ktoré je dostupné v našej trenčianskej reštaurácii. Súčasťou AS Trenčín menu je hovädzí burger McRoyal, kurací McChicken, veľké hranolky s nápojom a omáčka podľa vlastného výberu," píše sa v stanovisku McDonald’s.

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 27.4.2024

Niké liga | Vysoké víťazstvo na ihrisku Skalice zásluhou štyroch rôznych strelcov

Zverenci trénera Iliju Stolicu vyhrali na ihrisku MFK...

ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa