Aktuálne 9.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 6.- 7.4.2024 - CHLAPCI

V sobotu sa na palubovke súpera predstavili kadeti, v nedeľu mladí muži.

Kadeti U17

Od začiatku stretnutia v Považskej Bystrici bol stav vyrovnaný a po prvej štvrtine viedli naši hráči tesne 24:21. Druhú časť hry vyhrali naši chlapci rovnako o tri body. Aj po polčase bol zápas vyrovnaný a domáci vyhrali tretiu desaťminútovku o jeden bod. V poslednej štvrtine nenechali naši hráči nič na náhodu a zaslúžene zápas vyhrali.

  • IMC Slovakia Považská Bystrica - BK AS Trenčín 82:92

Body AS: Fischer 29 (11 doskokov), Sollár 25 (16 doskokov), Cyprian 19, Koczkáš D. 9, Koczkáš T. 4, Púček 4, Jonek 2.


Adam Cyprian - rozohrávač AS

"Zápas bol dobrý hrali sme tímovo bol to posledný zápas s pánom trénerom Vojtkom takže sme ho chceli veľmi vyhrať a tak sa aj stalo ja som si to osobne veľmi užil a podľa mňa aj celý tím."


Mladí muži U23

Mladí muži nastúpili v zápase na pôde Levoče. Na posledné stretnutie o umiestnenie sa súper posilnil o hráčov extraligy zo Spišskej Novej Vsi a naši hráči to mali veľmi náročné. Najvyšším rozdielom skončila prvá štvrtina, ktorú naši hráči prehrali 31:14. Do polčasu išli domáci už s 25-bodovým náskokom. Do konca stretnutia mali naši mladí muži hlavný cieľ aby neinkasovali stovku, čo sa im aj tesne podarilo. Sezónu tak ukončili v spoločnej 1.lige mužov a mladých mužov na konečnom 8.mieste. V máji ich však ešte čaká finálový turnaj SR kategórie Mladých mužov U23. 

  • BK Slovenský Orol Levoča - BK AS Trenčín 98:66

Body AS: Nebus M. 19, Tomík 11, Pabiš 10, Repka 7, Heleš 5, Sollár 5, Ďorďai 5, Nebus O. 4.


Matúš Nebus - pivot AS

"V zápase sme mali problémy so súperovými útočnými doskokmi, keď sme ich nevedeli dostatočne odstaviť a tým sme im dávali zbytočné opakované príležitosti. Taktiež sme mali veľa zbytočných strát, ktoré súper vedel efektívne premeniť na body z rýchlych protiútokov. Mali sme síce niekoľko svetlých momentov a pekných útokov po viacerých prihrávkach a kombináciách, ale už v prvej štvrtine nám súper ušiel a nedokázali sme výsledok zvrátiť."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka