Aktuálne 11.4.2024

3.štvrtina nám zmarila šancu na dobrý výsledok

V stredu 10.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas play off proti tímu CBK Košice.

Úvod stretnutia začali naše hráčky veľmi dobre, keď bol v polovici prvej štvrtiny stav 6:6, a po desiatich minútach bol stav 11:12 v prospech hostiek. Aj počas druhej časti hry bola hra vyrovnaná a až ku koncu štvrtiny si spravili Košičanky mierny náskok 24:32. Po polčase sa však našim dievčatám prestalo dariť v útoku, čo využívali skúsenejšie súperky a svoj náskok tak navýšili po tretej štvrtine už o 20 bodov. Do konca zápasu sa už našim hráčkam bodovo viac nepodarilo súperkám priblížiť a prehrou sa tak odsunuli do súbojov o 7.-8. miesto. našimi súperkami bude horší z dvojice Young Angels Košice - UMB Banská Bystrica.

  • BK AS Trenčín - CBK Košice 41:75

Body AS: Bučková 13, Barboričová 9, Urbanová 6, Mihaljevičová 5, Mihaľová 3, Hlávková 2, Křenová 2, Seifertová 1.


Richard Ďorďai - tréner AS

"Veľmi ťažko sa mi hodnotí tento zápas. Prvý polčas sme zvládli slušne, dokonca ak by sme lepšie zvládli finálnu fázu, tak sme mohli v kľude vyhrávať. Možno aj to je trošku mladícka daň. Už viackrát sa nám stalo, že nedokážeme hrať konštantne viac ako 2-3 štvrtiny. Musíme na tom tvrdo pracovať, pretože bez úplnej koncentrácie 40 minút zápas nedokážeme vyhrať. V prvom polčase sme dobre bránili, no škoda nedaných ľahkých košov. Zápas sa dal ubrániť na 50-60 bodov, no bez našich úspešných hodov to skrátka nejde. Nemôžem uprieť bojovnosť, no len s tým sa vyhrať nedá. Verím, že náš vrchol sezóny príde v najbližších zápasoch a budeme sa radovať z toho, čo sme si dali ako cieľ v tejto sezóne – zachrániť Extraligu pre Trenčín."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka