Zápasy - archiv 4.11.2011

Spod Zobora vezieme cenný bod

FC Nitra - AS Trenčín 0:0

Zverenci trénera Adriána Guľu uhrali v nie príliš pohľadnom zápase v Nitre remízu, keď ani jedno mužstvo nedokázalo prekonať súperovho gólmana. Pre Trenčanov je to tretí bod z ihrísk súpera.

Prvý vzruch nastal v 11. min, keď Nitran Sloboda napriahol z 25 metrov. Lopta nečakane zmenila smer, prekvapila Miloša Volešáka a od brvna sa odrazila pred bránkovú čiaru. O tri minúty neskôr po faule na Hodúra minul z priameho kopu Mikuš. V 19. min brankár súpera Chudý iba s námahou vytlačil nad bránu prudkú strelu Štefánika. V 35. min Kolár pekne obišiel Holúbeka, ale jeho prihrávku pred bránku vystihol dobre chytajúci Volešák. Päť minút pred prestávkou zahrával priamy kop Salinas, ale jeho pokus skončil v náručí Chudého.

Po prestávke sme sa ako prví dostali do šance, keď po Horváthovej nepresnej strele tečoval loptu hlavou tesne vedľa domácej svätyne Salinas. V 56. min vysunul domáci Sloboda aktívneho Kolára a ten prehodil Volešáka, ale zároveň aj bránu. V 73. min sa opäť blysol Sloboda, keď prenikol až pred bránu AS, no namiesto strely volil prihrávku, ale tá až na jeho spoluhráčov neprešla. V ďalšom priebehu sa na ihrisku priostrilo a rozhodca Kružliak ukázal v priebehu necelej polhodiny deväť žltých kariet. V 77. min Rák vysunul Slobodu, ten zblízka mieril nepresne. Krátko na to skúšal šťastie strelou z 25 metrov Trenčan Malec. Desať minút pred koncom nepríjemne vystrelil Gajdoš, no Volešák stihol loptu vytlačiť na rohový kop.

FC Nitra - AS Trenčín 0:0

Žlté karty: 62. Šimončič, 83. R. Sloboda, 87. V. Gajdoš, 90. Martin Tóth - 65. Mazan, 68. V. Horváth, 72. L. Peltier, 79. Čögley, 83. Hlohovský

Domáci: M. Chudý - Kaspřák, Martin Tóth, M. Kolmokov, Harbuľák - Šimončič, Držík - Ľ. Kolár (60. V. Gajdoš), I. Hodúr (76. Šimonek), R. Sloboda - Matúš Mikuš (66. Rák).

Hostia: Volešák - Čögley, Godál, Kleščík, Holúbek - Štefánik (74. Hlohovský), V. Horváth - L. Peltier, Jorge Salinas (83. Ďuriška), P. Mazan - Depetris (57. Malec).

Rozhodovali: Kružliak - Slyško, Ádám

Divákov: 1350

Autor: sita, mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa