Aktuality - archiv 6.11.2011

Volešák vo forme, mužstvo podržal aj v Nitre

Miloš Volešák: „Hoci sme nepredviedli oku lahodiaci futbal, na bod to tentokrát stačilo“

Zverenci trénera Adriána Guľu si spod Zobora priviezli tretí bod z ihrísk súpera. Bezgólová remíza divákov príliš nenadchla. Ani jeden z tímov nepredviedol oku lahodiaci futbal. Na nekvalitnom teréne však nebolo príliš miesta na kombinácie.

„Odohrali sme vyrovnaný zápas. Prvý polčas bol z našej strany obstojný. V druhom sme sa však nedostali do tempa. Akoby sme odišli kondične. Navyše, trávnik bol vo veľmi zlom stave, to však nie je výhovorka. Rovnaké podmienky mali oba tímy,“ povedal na margo zápasu Miloš Volešák. Stretnutie bolo poznačené veľkým množstvom nepresností, čo potvrdil aj dvadsaťsedemročný odchovanec AS. „Oba tímy potrebovali vyhrať. Domáci a aj my potrebujeme body. Hoci sme nepredviedli oku lahodiaci futbal, na bod to tentokrát stačilo.“

Už v úvode stretnutia mohol otvoriť skóre domáci Roman Sloboda, jeho strela z 25 m našťastie iba opečiatkovala brvno. „Hráči mi zavadzali vo výhľade, takže som sa naklonil mierne doprava. Lopta smerovala na mňa, ale v polovici letu zmenila smer. Zostalo mi iba veriť, aby sa odrazila od brvna a neskončila v sieti,“ popísal situáciu z prvého polčasu Volešák.

Vo viacerých zápasoch po sebe patrí skúsený brankár AS k najvýraznejším oporám mužstva. Svojich spoluhráčov viackrát podržal v ťažkých súbojoch s mužstvami pomýšľajúcimi na pohárovú Európu a rovnako tomu bolo aj v Nitre. „Po zranení Martina Ševelu som najstarší v mužstve, takže sa to odo mňa očakáva. Mojou úlohou je byť oporou pre desať spoluhráčov predo mnou. V poslednom čase sa mi darí. Verím, že to nie je moja životná forma. Chcem ísť výkonmi ešte vyššie,“ povedal na záver bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa