Zápasy - archiv 18.8.2012

Sladké víťazstvo na ihrisku Spartaka

Spartak Trnava - AS Trenčín 0:3 (0:2)

Zverenci trénera Adriána Guľu zvíťazili na ihrisku Spartaka Trnava prekvapujúco hladko 3:0 (2:0). Dva exportné góly zaznamenali Jakub Holúbek a Samuel Štefánik. Tretí pridal po excelentnej spolupráci David Depetris.

Úvodné minúty boli z oboch strán opatrné. Ani jeden zo súperov nechcel urobiť zbytočnú chybu. V 11. min sa však na hranici ofsajdu uvoľnil Tomaček, ale Volešák vyrazil krížnu strelu na roh. Na opačnej stane sa v 16. min oprel za šestnástkou do lopty ľavačkou Holúbek a tá skončila v ľavom hornom rohu Raškovej brány - 1:0. Vyrovnať mohol Nikolič, ale nepokrytý v strede pokutového územia namieril hlavou nad bránu. Po necelej polhodine hry predviedol z podobnej pozície ako Holúbek svoju pravačku Štefánik a bolo to už o dva góly - 2:0. O minútu neskôr nedočiahol na center nabiehajúci Holúbek. V 38. min si Štefánik narazil s Depetrisom, ale ďalší projektil spoza šestnástky skončil tesne vedľa ľavej žrde. V závere polčasu Trnava dvakrát pohrozila. V prvom prípade ale odhlavičkoval Mazáň na roh a v druhom chytil tečovanú strelu Volešák. 

V úvode druhého polčasu mohol znížiť Tomaček, ktorý si nabehol na dlhý odkop. Volešák však svoj tím opäť podržal. Trnava síce hrozila aj naďalej, ale vyložené šance neprichádzali. V 62. min sa otrela o hornú žrď trnavskej brány strela Holúbeka z hranice šestnástky. O minútu neskôr predložil Štefánik gólovú prihrávku Godálovi, ale ten prestrelil. V 76. min Schranz už prekonal Volešáka pomedzi nohy, lopta sa však odrazila od žrde a dorážaná strela skončila mimo brány. V 82. min si v pokutovom území vymenili loptu Mazan a Depetris. Raška ale vyškriabal loptu na roh. V 86. min vystrelil nebezpečne Mikinič, no Volešák hoci s ťažkosťami vyrazil. Z následného protiútoku prišlo definitívne potvrdenie víťazstva. Depetris si vymenil loptu s Čögleyom, ktorý mu ju skvele vrátil, a náš kanonier nemal problémy so zakončením.

Spartak Trnava - AS Trenčín 0:3 (0:2)

Góly: 16. Holúbek, 29. Štefánik, 87. Depetris

Žlté karty: 27. Baéz, 58. Godál

Domáci: Raška - Stožický, Gross, Janečka, Ľ. Hanzel - Karhan - Čarnota, Sabo, Gašparík (38. Schranz) - Tomaček (78. Ciprys), Nikolič (55. Mikinič)

Hostia: Volešák - Godál, Ramón, Kleščík, Mazáň - Baéz - Mondek (76. Mazan), Štefánik (71. Lobotka), Díaz (85. Čögley), Holúbek - Depetris

Rozhodovali: Samotný - Kubačka, Lieskovský

Divákov: 4035

Povedali po zápase:
Pavel Hoftych (tréner Trnavy): "Samozrejme, že som nespokojný. Na začiatku sme mali stopercentnú Tomačekovu šancu. Bohužial nám to momentálne do siete nepadá, súper nás potrestal dvoma gólovými strelami a potom ukázal, v čom je silný, a to je držanie lopty. V druhom polčase sme mohli znížiť opäť Tomačekom. Trenčín potom strelil tretí gól a zápas si užíval. Podali sme zlý výkon, góly su pre nás momentálne zakliate, nachádzame sa v nepríjemnej a ťažkej situácii." 

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Podali sme vynikajúci výkon, čoho zrkadlom je aj výsledok. Chlapcom zápas chutil, musím im zložiť kompliment za to, čo dnes v Trnave dokázali."

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa