Aktuality - archiv 20.2.2008

Prvý galavečer AS Trenčín – začiatok novej éry

Už v sobotu je na programe veľká spoločensko - športová šou

PRVÝ GALAVEČER FUTBALOVÉHO KLUBU AS TRENČÍN sa nezadržateľne blíži. Podujatie sa uskutoční v sobotu 23. februára o 19.00 h v budove KaMC OS SR, čiže v bývalom Okruhovom Dome Armády na Hviezdoslavovej ulici. Prípravy na akciu vrcholia. Oficiálnemu klubovému webu to potvrdil generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

Ako prebiehajú záverečné prípravy na Galavečer?

S blížiacim sa začiatkom akcie atmosféra celkom hustne. V stredu sme dolaďovali posledné detaily s predstaviteľmi Domu Armády. Popoludní som cestoval do Bratislavy na stretnutie s agentúrou, ktorá nám zabezpečuje program. Vyrábajú sa posledné dokrútky, dolaďujú sa niektoré detaily. Od piatka rána sa začne inštalovať technika do divadelnej sály. Veľké rampy, svetlá, ozvučenie, laserová šou, bazén. Je toho dosť. K tomu všetkému mám ešte mnoho futbalových povinností, takže na nedostatok práce sa skutočne sťažovať nemôžem.

Na aký program sa môžu návštvníci podujatia tešiť?

Verím, že na kvalitný. Videl som podrobný scenár akcie. Na papieri to vyzerá naozaj zaujímavo. Celý program by mal byť akýmsi futbalovým zápasom. Jeho súčasťou bude predstavenie hráčov ako i tanečné stvárnenie samotného duelu. Som veľmi zvedavý, ako dokážu umelci v spolupráci s hráčmi pretaviť napísané do reality.

Klub pracoval aj na pozvaní významnej osobnosti. Kto to bude?

V tomto smere sme, žiaľ, neuspeli. Naši holandskí partneri sú v pomerne aktívnom kontakte s Frankom Arnesenom. Bývalý dánsky reprezentant a víťaz Pohára európskych majstrov z roku 1988 v súčasnosti pracuje ako športový riaditeľ Chelsea. V tomto období má práce vyše hlavy. Pracovné povinnosti znemožnili aj príchod bývalého holandského reprezentanta Arona Wintera, dnes pracujúceho na pozícii trénera rezervného tímu Ajaxu Amsterdam. Tretím kandidátom bol člen rozhodcovskej komisie FIFA Mario van der Ende. Spolu s ním sme chceli na akcii privítať aj Ľuboša Micheľa. Naši rozhodcovia však v tomto období absolvujú testy v Turecku. Účasť atraktívneho hosťa mala byť akousi jahôdkou na šľahačke. Nepodarilo sa. Nevidím v tom ale žiaden problém. Celý galavečer má byť predovšetkým o AS Trenčín. Aj z tohto dôvodu sme upustili od angažovania významného hudobného hosťa. Dominantnými účinkujúcimi by mali byť naši hráči. Nechceli sme, aby ich zatienil nejaký spevák prípadne skupina.

Mohli by ste nám prezradiť, čo sa vlastne skrýva pod názvom Prvý galavečer AS Trenčín?

Už počas jesene sme viackrát avizovali, že vstup do jarnej časti bude akýmsi novým začiatkom. Prišli noví hráči, zmenil sa realizačný tím, z finančného pohľadu klub vymanévroval z rozbúrených vôd a ustálil sa na pokojnej hladine. Všetky tieto dôvody nás motivovali usporiadať kultúrno-spoločenskú akciu. Mala by byť akýmsi symbolickým preklenutím temnej minulosti do úspešnej budúcnosti.

Kto bude tvoriť auditórium podujatia?

Divákov Galavečera by som rozdelil do dvoch kategórií. Jednu tvoria oficiálni hostia, čiže partneri, futbalisti a hostia z Holandska. Druhú časť bude tvoriť široká verejnosť. Sme radi, že sa nám podarilo nájsť priestor s dostatočnou kapacitou, aby sme tam mohli privítať aj priaznivcov a priateľov klubu. Na hodnotný, 90 minútový program, sme pre nich určili veľmi symbolickú cenu vstupného 50,-Sk. Ostáva nám ešte zopár vstupeniek. Záujemcovia si ich môžu zakúpiť na sekretariáte klubu v Športovej hale na Sihoti (informácie na číslach 7441 137 resp. 0911 233328 pozn. redakcie). Ak nám ostanú vstupenky až do soboty, posledné miesto, kde si ich budú môcť priatelia klubu zakúpiť, bude sobotňajší zápas AS Trenčín - Fulnek, ktorý sa začína o 14.00 h na hlavnom ihrisku na Sihoti.

Autor: MS
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa