Zápasy - archiv 12.7.2014

Víťazná premiéra proti Dunajskej Strede

AS Trenčín - FK DAC 1904 Dunajská Streda 2:1 (1:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu vstup do nového ročníka Fortuna ligy zvládli, keď zdolali Dunajskú Stredu 2:1 (1:0). O prvý gólový moment v sezóne sa zaslúžil Simon Moses. Po prestávke si súper dal vlastný gól po rohovom kope.

Prvú šancu zápasu mal Kubík, ktorý si nabehol na kolmicu Baéza. Jeho krížnu strelu však brankár Penksa vyrazil. Na opačnej strane pohrozil hneď z protiútoku Horváth. Lopta letiaca spoza šestnástky ale skončila na pravej žrdi. V 13. min faulovali hráči DAC 1904 na hranici pokutového územia Simona. K lopte sa postavil práve tento mladý Nigérijčan, no loptu namieril len do brvna. O pár minút neskôr mieril z dvadsiatich piatich metrov nad bránku Hajradinovič. Súpera sme zatlačili na jeho polovicu, no po chybách v kombinácii ďalšie šance neprichádzali. Problémy nám robil aj fakt, že deväť hráčov Dunajskej Stredy bolo naukladaných v dvoch líniách veľmi hlboko na vlastnej polovici ihriska. Defenzívu súpera sme prelomili pol polhodine hry. V 32. min pretlačil Kubík loptu na Simona, ten si na hranici pokutového územia vylepšil pozíciu a strelou k pravej žrdi otvoril skóre stretnutia – 1:0. Tri minúty pred odchodom do šatní sa oprel do lopty Lobotka, ale tá sa od brvna odrazila tesne pred bránkovú čiaru. Záverečný zámok prvého polčasu priniesol niekoľko parádičiek našich hráčov, no gól z toho nebol.

Dunajská Streda pohrozila v úvode druhého polčasu. Strelu Brašeňa však Volešák vyrazil na rohový kop. Následne prebralo iniciatívu opäť AS. Strely Simona, Hajradinoviča a Kubíka však nemali potrebnú presnosť alebo razanciu. V 69. min poslal Mišák rohový kop pred bránku súpera a Szabó poslal loptu jemným tečom do vlastnej siete – 2:0. V 74. min sa oprel do odrazenej lopty z viac ako tridsiatich metrov Ramón a brankár Penksa mal čo robiť, aby ju vytlačil na roh. O päť minút neskôr poslal Mišák loptu po rohu nad bránku. V 84. min mohol DAC 1904 znížiť, ale Volešák priamy kop bravúrne vytlačil mimo bránky. Stretnutie gólovo uzavreli hostia, keď po štandardnej situácii Brašeň znížil na konečných 1:2. Gól mohol dať ešte Mišák, ale sám pred Penksom neuspel.

[youtube]PwVmpYIw1lY[/youtube]

AS Trenčín - DAC 1904 Dunajská Streda 2:1 (1:0)

Góly: 32. Simon, 69. Szabó (vlastný) – 88. Brašeň

Žlté karty: 37. Ramón – 74. Straka, 85. Struhár

Domáci: Volešák – Čögley, Kleščík, Ramon, Holúbek – Baez – Kubík, Hajradinovič (60. Mišák), Lobotka, Simon – Jairo (78. Malec)

Hostia: Penksa – Turňa, Struhár, Majerník, Szabó – Krišto (79. Nguekam), Straka – Brašeň, Horváth, Ujlaky (76. Antunovič) – Kováč (56. Sabler)

Rozhodovali: Kráľovič – Slyško, Brendza

Divákov: 2481

[youtube]UOH4OUCLEaI[/youtube]

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa