ASTV 8.12.2021

Klub | Tento zápas vyhráme iba spoločne

Štadióny ostali prázdne a tréningy detí sa zastavili. Život im uteká pomedzi prsty. To, čo sme si v našom detstve nevedeli predstaviť ani v najhorších snoch, je ich realitou. Počúvame nečakané. Chcel by som ísť do školy. Kedy bude opäť tréning? Môžem vidieť kamarátov?

Plné nemocnice. Zastavený výkon tradičnej zdravotnej starostlivosti. Unavení zdravotníci na pokraji svojich síl a možností. Množstvo zbytočných úmrtí okolo nás všetkých pribúda.

Nie je nám ľahostajná situácia, ktorá sa dotýka každého z nás. Preto je našou povinnosťou využiť potenciál v našich rukách. Spoločenský a vedecký konsenzus je nespochybniteľný. Očkovanie je cesta pre nás všetkých. Hoci vieme o strachu a pochybností mnohých, iná cesta von z pandémie nevedie.

Osem športov našej asociácie preto vyjadruje podporu našim zdravotníkom a vyzýva, aby sa všetci, ktorým v tom nebránia zdravotné prekážky dali zaočkovať. Pomôžte sebe, nám a viacerým budúcim vzorom a hviezdam.

Na našu stranu sa postavili Fakultná nemocnica Trenčín, Mesto Trenčín, Trenčiansky samosprávny kraj, Všeobecná zdravotná poisťovňa, Tipsport, Noba Smoker a Mattoni 1873.

„Nad pandémiou zvíťazí jedine zdravý rozum. Preto podporujeme akúkoľvek zmysluplnú iniciatívu s cieľom zvýšiť záujem o vakcináciu, akou je aj tento projekt. Očkovanie je ten najúčinnejší spôsob ako ochrániť seba, svojich blízkych, predísť kolapsu v nemocniciach a odbremeniť vysilených zdravotníkov, ktorí si zaslúžia náš obdiv, vďaku a úctu, nie útoky. Na jednej strane od nich očakávame, že sa o nás postarajú v prípade akéhokoľvek zdravotného problému. Na strane druhej im však nedôverujeme, spochybňujeme ich odporúčania, odmietame očkovanie. Nič si neprajem viac, ako to, aby sme spojili sily, prestali sa unášať egom a hoaxami a začali sa riadiť zdravým rozumom a overenými vedeckými faktami,“ hovorí manažérka komunikácie VšZP Eva Peterová.

„Spoločnosť Tipsport podporuje tento projekt nakoľko skupina obyvateľstva nad 50 rokov patrí k najohrozenejším z hľadiska rizika ťažkého priebehu ochorenia Covid-19. Oceňujeme, že aktivita klubu je založená na pozitívnej motivácii ľudí v regióne,“ povedal riaditeľ spoločnosti Tipsport SK Martin Tabák.

  • všetci majitelia permanentných vstupeniek, ktorí budú zaočkovaní aspoň jednou dávkou do konca decembra, dostanú od nás a partnerov projektu klubový dres a 10 vstupov na krytú plaváreň, dres a vstupy na plaváreň si budete môcť prevziať počas januára vo fanshope AS Trenčín, informovať vás budeme prostredníctvom nášho vernostného programu My sme Trenčania
  • odmeníme aj všetkých nad 50 rokov, ktorí sa v decembri zaočkujú prvou dávkou vo vakcinačných centrách v Trenčíne a to permanentkou na jarnú časť Fortuna ligy, stačí sa zaregistrovať na mysmetrencania.sk a pri registrácii zakliknite pole „som zaočkovaný a chcem využiť akciu na permanentku“, klub vás bude v novom roku kontaktovať
  • všetci zamestnanci covidového oddelenia v trenčianskej nemocnici dostanú permanentku na zápasy AS Trenčín, dres, vstup na plaváreň a pitný režim od Mattoni 1873, našu vďaku si zaslúžia asi najviac

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa