ASTV 12.7.2022

Fortuna liga | Rybníček, Hyballa a Lavrinčík predstúpili pred štartom ligy pred médiá

Generálny manažér klubu Róbert Rybníček, tréner Peter Hyballa a stredopoliar Samuel Lavrinčík predstúpili niekoľko dní pred štartom nového ročníka Fortuna ligy pred zástupcov médií. Kompletný záznam z utorňajšej tlačovej konferencie nájdete na klubovej ASTV.

„Náš športový cieľ nebudeme rovnako ako v predchádzajúcich rokoch špecifikovať. Pravdaže, chceme byť lepší ako v minulej sezóne z pohľadu kolísavosti výkonov, herného štýlu a taktiež napredovania individuálneho rozvoja hráčov. Druhým cieľom do nového ročníka je dokončenie hlavnej tribúny. Už počas tejto sezóny chceme plnohodnotne využívali štadión dokončený takmer na 75 percent,“ povedal Rybníček a pokračoval: „Pre celý slovenský futbal je nasledujúci ročník možno najväčšou výzvou v histórii. Ukáže ako bude ďalej pokračovať. Doba je tak nestabilná a senzitívna, že veľa vecí nás môže prekvapiť. Vecí, ktoré v eufórii štartu nového ročníka ani neočakávame. Verím, že futbal na Slovensku bude pokračovať aspoň v takých podmienkach ako doteraz.“

„Po príchode do nového klubu prinášate často veľa zmien. Od úvodných dvoch týždňov však nemávam obrovské očakávania. Čo k nim dodať? Nemôžem povedať, že by boli skvelé, ale ani nevydarené. Veľa trénerov chváli prípravné obdobie, ale ja hovorím iba, že to bolo v poriadku,“ nechal sa počuť tréner Hyballa. Oveľa viac nájdete na klubovej  ASTV.

„Nálada je výborná. Všetci dostali dostatok priestoru. Všetci mali šancu ukázať sa. Verím, že to pretavíme do dobrého štartu ligy,“ dodal Lavrinčík.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa