Fanúšikovia 16.7.2022

Fanúšikovia | Do novej sezóny s novými i overenými aktivitami

Do nového ročníka Fortuna ligy vstupujeme s novými alebo osvedčenými súťažami a aktivitami zameranými na našich fanúšikov. Venované budú nielen tým, ktorí sa pohybujú v online priestore. Zameriame sa najmä na fanúšikov prítomných priamo na Štadióne Sihoť a členov vernostného programu My sme Trenčania.

Vstupujeme do druhého roka spolupráce s našim generálnym partnerom spoločnosťou Tipsport. Opäť vám prinesieme množstvo tipovacích súťaží na našej najsilnejšej sociálnej sieti Facebooku. Vyhrať budete môcť nielen klubové produkty, ale aj zaujímavé kredity na tipovanie. Spoločnosť Tipsport bude aj súčasťou vybraných zápasov priamo na Štadióne Sihoť.

Dávame do pozornosti, že od nášho generálneho sponzora v tejto súvislosti máme pre vás špeciálnu ponuku. Môžete získať zvýhodnený bonus až 25 € na vaše prvé stávky. Stačí sa zaregistrovať na webe Tipsportu a použiť pri registrácii kód TN2022. Kód platí do 31. júla 2022.

Fanúšikom budeme prinášať rôzne výhody za ich aktivitu počas zápasov. Vážime si vernosť a s podporou našich partnerov ju chceme oceniť. Vďaka firmám PepsiHeinekenSpicy Brown a nášmu vernostnému programu My sme Trenčania môžeme sledovať a odmeňovať nákupy v bufetoch a fanshope. Čakajú nás nielen zápasové súťaže, ale rovnako ako po skončení uplynulého ročníka odmeníme najaktívnejších konzumentov v bufetoch a najvernejších podporovateľov klubového fanshopu.

Majiteľom permanentných vstupeniek budeme rozširovať výhody u našich partnerov. Už dnes môžu čerpať zľavu 10% v kaviarni a reštaurácii Hotela Magnus s výnimkou obedového menu. Rovnako vysokú zľavu v našom fanshope. Výhody môžete čerpať aj pri kúpe bicyklov a príslušenstva od Origos. Taktiež majú voľný vstup na domáce zápasy Slovnaft Cupu a domáce prípravné zápasy.

Technický partner klubu Macron podporí súťaže a aktivity orientované na zákazníkov eshopu a kamennej predajne na Štadióne Sihoť. Do novej sezóny vstupujeme aj s celosezónnou zľavou 10% v našom fanshope počas zápasových dní pre všetkých, ktorí prídu na zápas Fortuna ligy v aktuálnom klubovom drese.

Počas vybraných zápasov budeme otvárať fanzónu umiestnenú priamo pred klubovým fanshopom. Ich súčasťou budú nielen súťaže, ale najmä osobné stretnutia s hráčmi. Našu fanúšikovskú zónu urobia ešte atraktívnejšou spoločnosti OrigosLease Plan alebo Playstation.

Tešíme sa na vašu podporu!

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa