Aktuálne 30.3.2020

Ján Bakoš: Najdôležitejšie sú životy ľudí

Prezident HK AS Trenčín sa vyjadril k aktuálnej situácii.

Celosvetová pandémia spôsobila prerušenie športových súťaží doma i v zahraničí, odloženie Olympijských hier 2020, ako i zrušenie hádzanárskych súťaží na Slovensku. Šport sa v podstate stopol všade. Je tu neznáma, a to, ako celkom táto situácia ovplyvní ďalšie dianie v športovom hnutí doma i v zahraničí, či scenár bude optimistický alebo pesimistický. Máme tu ekonomickú situáciu, podľa ktorej nevieme dopredu predpovedať, čo sa bude diať o dva alebo tri týždne. Dá sa však už teraz povedať, že to bude mať významný dopad na profesionálny, ale i amatérsky šport. V každom prípade, uvidíme ako sa bude situácia vyvíjať a ani mi dnes nevieme, aký to bude mať dopad aj na náš klub..

Snažme sa však byť optimistický i keď scenáre ďalšieho vývoja tejto pandémie sú rôzne, no pevne verme, že Slovensko to dokáže zvládnuť tak, aby to nemalo extrémny vplyv na celkovú ekonomiku. Najdôležitejšie sú však životy ľudí. Ak dokážeme (myslím tým celosvetovo) odvrátiť úmrtia a znižovať čísla nakazených, bude to skvelá správa a všetko ostatné z hľadiska životných priorít ide bokom. Čo sa týka hádzanej, buďme tiež optimisti a verme, že profesionálna i amatérska hádzaná to v najbližšom období dokáže zvládnuť.

Držme si v tom všetci palce, aby sme všetci obdobie pandémie koronavírusu COVID-19 v zdraví prežili a s prianím, aby sme sa v čo v najbližšom období stretli v Mestskej športovej hate Trenčín, pri sledovaní športových výkonov hráčok našich hádzanárskych družstiev.

Ing. Ján Bakoš

Prezident HK AS Trenčín

Autor: admin
Rozpis zápasov
30:36 Mestská športová hala Dunajská Streda
1.LIGA ŽENY, 20. - 20. kolo, 24.3.2024
HC DAC Dunajská Streda B - HK AS Trenčín
16:00hod Mestská športová hala Trenčín
22. - 22. kolo, 20.4.2024
HK AS Trenčín - Športový klub polície Bratislava Hadzaná

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 10.4.2024

Aktuálne 21.1.2024

Staršie žiačky druhé na turnaji v Kuřime

Z turnaja starších žiačok v Kuřime sa vraciame s 2.miestom a najlepšou hráčkou.

Aktuálne 14.1.2024

Mladšie žiačky zvíťazili na turnaji v Kuřime

Po Vianočnej prestávke dnes opäť vybehli na palubovku mladšie žiačky HK AS Trenčín.

Aktuálne 15.1.2024

Hádzanárky Iuventa Michalovce víťazkami Winter Cup-u 2024

V sobotu, 13. januára 2023 sa v Mestskej športovej hale v Trenčíne uskutočnil...

Ibo  MSM  TOP SERVIS IT  Interway  Misakspol  Chorvan Autodoprava  Lekaren Puchov  Mesto Trenčín  Mattoni  miesto pre vasu reklamu