Zápasy - archiv 19.6.2010

Po dobrom výkone remíza v Nitre

FC Nitra – AS Trenčín 1:1 (0:0).

AS Trenčín si v druhom prípravnom pred štartom nového ročníka zmeralo si s prekvapením uplynulej sezóny Corgoň ligy FC Nitra. Zverenci trénera Adriána Guľu uhrali na ihrisku štvrtého tímu uplynulého ročníka najvyššej domácej súťaže lichotivú remízu 1:1 (0:0). V základnej zostave AS sa na ľavej strane obrany predstavil Michal Vanák z Púchova.

Od úvodu stretnutia bola iniciatíva na strane AS, ktoré v prvom polčase dominovalo ľahkosťou a rýchlym prechodom do útoku. Po vtipných kombináciach sa dostával do zakončenia najmä aktívny Kubík. V 19. min po samostatnom úniku zakončil nepresne. O pár minút neskôr založil Volešák rýchly protiútok, no Kubík nastrelil iba pravú žrď Hroššovej brány. Po polhodine hry si domáci gólman poradil s volejom Holúbka po centri Štefánika. V 35. min opäť zaváhal Kubík. Mazán poslal prihrávku na zadnú žrď, ale nádejný útočník loptu do siete nedotlačil. V závere prvej časti zápasu si Volešák poradil na dvakrát s hlavičkou Košúta.

Po zmenách v zostavách prebrali iniciatívu domáci hráči. Boszorádova hlavička a ani Králova strela v úvode druhého polčasu v sieti neskončili. V 62. min zahral Bališ rohový kop, centrovaná lopta sa od zeme odrazila k Boszorádovi, ktorý hlavičkou otvoril skóre stretnutia. V 79. min sa individuálne presadil Hlohovský a k žrdi vyrovnal. Strelou pod brvno sa prezentoval Adi, no striedajúci brankár Kopecký sa nenechal prekvapiť.

FC Nitra – AS Trenčín 1:1 (0:0)
Góly: 62. Boszorád - 79. Hlohovský

Domáci: Hroššo (77. Kopecký) - Kotora, Štetina (74. Tóth), Kolmokov (46. Harbuľák), Glenda (62. Rafael) - Šimončič – Kolár (46. Král), Sloboda (46. Boszorád), Bališ (81. Bratský) – Mikuš (46. Gajdošík), Valenta (38. Košút)

Hostia: Volešák (46. Hužovič) – Godál (70. Olej), Kleščík (46. Peciar), Ševela (70. Marušinec), Vanák (70. R. Mazáň) – Hlúbek (46. Gergel, 55. Čögley), Báez (V. Horváth), Štefánik (46. Mišák), Mazán (46. Hlohovský) – Depetris (75. Malec), Kubík (46. Adi)

Adrián Guľa (tréner AS): „Najmä prvý polčas zniesol skutočne prísne kritéria. Nám chýbalo iba presné zakončenie zo strany Kubíka. Štyrikrát sa dostal do veľkých šancí po perfektných prihrávkach od spoluhráčov. Zaujímavo sa prezentovali Štefánik a Báez, výborne hrala stopérska dvojica Kleščík – Ševela. V dobrom svetle sa predstavil  Volešák a prekvapil aj Mazán. V druhol polčase sme po prestriedaní stratili iskru, ale chalani sa dokázali vrátiť do zápasu. Mali sme aj dve šance na víťazný gól. Som rád, že chalani sú po dovolenkách dobre pripravení. Vanák z Púchova sa ukázal ako zaujímavá alternatíva.“

Autor: mg, fcnitra.sk
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa