Zápasy - archiv 25.6.2010

Vo výbornom zápase tri góly AS

FK Senica – AS Trenčín 2:3 (0:2).\r\n\r\n

Futbalisti AS Trenčín majú za sebou ďalší prípravný duel. V Šajdíkových Humenciach nastúpili proti FK Senica. Proti účastníkovi Corgoň ligy podali kvalitný výkon. Prakticky počas celého zápasu boli lepším mužstvom a zaslúžene vyhrali 3:2.

Prvé šance mali Seničania. Už v 5. min klopal na bránu AS Kóňa, jeho pokus zblízka pozorný Volešák vyrazil. Brankár AS bol v permanencii aj o sedem minút neskôr. Tentoraz zmaril príležitosť Smetanu. Tím z Považia bol efektívnejší. Po Mazánovej prihrávke otvoril skóre mladík Štefánik. O pár minút neskôr prekonal po rohu Horvátha senického Boleka aj Ševela, rozhodca však posúdil kontakt kapitána AS s brankárom FK ako nedovolený a gól neuznal. V 38. min mal Smetana na hlave vyrovnanie. Hlavičku po centri Ďuriucu však Volešák zázračne vyrazil. Odpoveď chlapcov zo Sihoti bola opäť efektívnejšia. Po Štefánikovom centri do pokutového územia a zaváhaní Heidenreicha sa lopta odrazila k Hlohovskému, ktorý zvýšil na 2:0.

Po zmene strán nastúpili Záhoráci s väčšou snahou a aktivitou. V 48. min poslal Strnad typický dlhý aut do šestnástky AS, Lukšíkov pokus však mieril mimo. Vzápätí Ševela fauloval v pokutovom území Ďuricu a nasledoval pokutový kop. Loptu si na biely bod postavil Smetana a tvrdou strelou znížil na 1:2. Nasledoval Štefánikov jedovatý strelecký pokus z 20 metrov, gólom sa však neskončil. O niekoľko minút neskôr bolo skóre vyrovnané. Aj druhý gól FK zaznamenal Smetana. Od tohto momentu sa začalo hrať predovšetkým medzi šestnástkami. Zaujal pohotový strelecký pokus trenčianskeho Depetrisa, Bolek však nepríjemnú strelu perfektne kryl. Päť minút pred koncom však predsa len inkasoval. Striedajúci Mondek vnikal odvážne do šestnástky FK, Heidenreich ho zastavil iba za cenu faulu a následnej jedenástky. Depetris ju prudkou strelou premenil. Trenčania vyhrali 3:2.

FK Senica – AS Trenčín 2:3 (0:2)

Góly: 48. a 56 Smetana (prvý z 11 m) – 20. Štefánik, 41. Hlohovský, 86. Depetris (11 m)

Žlté karty: 58. Merzič

Domáci: Bolek – Merzič (75. Szárka), Gajdošík, Komárek, Heidenreich – Strnad – Kóňa, Lukšík – Ďurica, Smetana (85. Kučera), Diviš (55. Hubek)

Hostia: Volešák – Čögley (76. Marušinec), Kleščík, Ševela (66. Peciar), Valla (58. Vanák) – Báez, Horváth (66. Ďuriš) – Mazán (76. Mondek), Štefánik (58. Depetris), Hlohovský (66. Holúbek) – Adi (76. Malec)

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa