Hviezdy deťom 28.6.2010

Počas víkendu Trenčín opätovne privíta hviezdy

V nedeľu popoludní charitatívne podujatie na Sihoti.

Po minuloročnej úspešnej premiére charitatívnej akcie Hviezdy deťom, organizuje futbalový klub AS Trenčín jej druhý diel. V nedeľu 4. júla 2010 budú medzi sebou súťažiť umelci, herci, speváci, známe tváre z televíznych obrazoviek, ale i hokejisti a futbalisti. Po roku sa skrátka hviezdy znova vrátia na Sihoť. Akcia má opäť výsostne charitatívny charakter. Výťažok z podujatia bude venovaný deťom s onkologickým ochorením prostredníctvom neziskových organizácií Dobrý anjel a Hoss Heroes.

Podobne ako vlani, bude podujatie rozdelené na viacero častí. Prvá sa začína už krátko popoludní. V areáli Mestského futbalového štadióna v Trenčíne budú pre návštevníkov nachystané rôzne stanovištia. Športovú kondíciu a pohybové zručnosti si budú môcť otestovať deti i dospelí. Organizátori nezabudli ani na najmladších návštevníkov štadióna, pre ktorých je nachystaná tiež zaujímavá porcia všakovakých stanovíšť.

Po úvodnej, zábavno-športovej, časti sa záujemcovia o netradičné futbalové konfrontácie môžu presunúť na hlavnú tribúnu štadióna. Na trávniku sa totiž uskutoční turnaj netradičných rivalov. O futbalový vavrín bude bojovať tím hokejistov, v ktorom by nemal chýbať Marián Hossa, aktuálny držiteľ Stanleyho pohára. Ďalší výber vytvoria futbalové osobnosti. Nebudú chýbať ani známe tváre z televíznych obrazoviek, tvoriace tretí tím. Nuž a po vynikajúcich skúsenostiach z minulého roku doplnia štvorlístok účastníkov predstavitelia Mufuzy. Populárny výber umelcov, hercov či spevákov sľubuje opäť kopec dobrej nálady a neopakovateľnej zábavy. V bielo – modrých dresoch Mufuzy vlani nastúpili Ján Ďurovčík, Ivan „Kuly“ Vojtek, Ivo Gogáľ, Tomáš Bezdeda a mnohí ďalší. Proti nim stáli športové celebrity – Martin Škrtel, Marián Gáborík, Pavol Demitra, Richard Zedník, Marcel Hossa, Milan Ivana. Rovnako silná zostava hviezd šoubiznisu i športu je očakávaná aj v tohtoročnej edícií.

Počas turnaja to nebude iba o športových kúskoch. Rozptýlením pre všetkých divákov na tribúne budú určite dve zaujímavé hudobné vsuvky. Najskôr sa prítomným hosťom predstaví finalistka prvej Superstar a interprétka viacerých chytľavých songov Zdenka Predná. Neskôr si vezmú mikrofóny rockeri z formácie Gladiátor.

Ako sme už v úvode uviedli, hlavným motívom prípravy druhého dielu športovo – spoločensko – kultúrneho podujatia Hviezdy deťom, je veľký úspech jej prvého ročníka. Na dobročinné účely vtedy organizátori vyzbierali 7700 eur.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa