ASTV 24.2.2023

Soares | Na ihrisku musíme nechať všetko

V 21. fortunaligovom kole čaká zverencov trénera Mariána Zimena ďalšia ťažká výzva. Na štadióne Antona Malatinského nás v sobotu privíta domáci Spartak Trnava. Úvodný hvizd stretnutia zaznie z píšťalky hlavného rozhodcu Bálinta Kišša o 15.00 h.

Zverenci trénera Michala Gašparíka nezahájili jarnú časť sezóny podľa predstáv. V prvom zápase síce zvíťazili nad posledným Liptovským Mikulášom, ale rozhodujúci gól padol až v závere stretnutia z pokutového kopu. Okrem toho v doposiaľ poslednom odohratom zápase prekvapivo podľahli doma Ružomberku. Napriek tomu "bíli andeli" neustále dýchajú na krk prvému Slovanu Bratislava, na ktorý majú na tretej priečke šesťbodovú stratu. Spartak je na súperových ihriskách najúspešnejší tím ligy, avšak v jeho domácom stánku sa mu toľko nedarí. Z desiatich zápasov trikrát remizoval a dvakrát prehral. V bodovom prevedení získal pred vlastnými fanúšikmi o bod menej ako na súperových trávnikoch. 

Náš tím okolo kapitána Filipa Bainoviča sa aktuálne nachádza na nepriaznivej desiatej priečke tabuľky s 21 bodmi. Postup do hornej šestky už nemáme vo svojich rukách. Na siedmu Banskú Bystricu a šiestu Žilinu strácame pred poslednými dvoma kolami základnej časti štyri body. Na horúcej trnavskej pôde Spartak nepredáva svoju kožu lacno. Posledné víťazstvo na štadióne Antona Malatinského pamätáme ešte zo sezóny 2019/2020, kedy sme zvíťazili 2:1. Odvtedy sme si v Trnave pripísali tri prehry a jednu remízu. 

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa