ASTV 15.6.2023

A-tím | Príprava odštartovala, novému realizačnému tímu chýbali reprezentanti

Príprava na nový ročník najvyššej domácej súťaže odštartovala vo štvrtok predpoludním v domácich podmienkach Štadióna Sihoť. Novému realizačnému tímu vedenému Ilijom Stolicom sa hlásilo dvadsať tri hráčov.

Z tridsiatky, s ktorou sa počíta v úvode prípravného obdobia, chýbalo sedem mien. Michal Kukučka, Vozinha, Strahinja Kerkez a Artur Gajdoš si plnia povinnosti v reprezentačných výberoch. Šimon Mičuda, Samuel Bagín a Adam Gaži sa pripoja k mužstvo v pondelok, keďže po svetovom šampionáte do dvadsať rokov v Argentíne mali predĺžené dovolenky.

S mužstvom trénovalo aj kvarteto dorastencov Alex Húdok, Nikolas Brandis, Samuel Bednár a Lukáš Mikulaj. Nová tvár v našej kabíne Azzam el Nasri. Navrátilec z hosťovania v Zlatých Moravciach Lucas Demitra a na skúšku pricestoval Ghančan Donkor Bright.

Ešte pred prvým tréningom predstúpili pred médiá generálny manažér klubu Róbert Rybníček, tréner Ilija Strahija a jeden z najskúsenejších hráčov Matúš Kmeť. Všetko nájdete na našej klubovej televízii ASTV.

ZOZNAM HRÁČOV ZARADENÝCH DO LETNEJ PRÍPRAVY 2023
brankári | Michal Kukučka (pripojí sa neskôr pre povinnosti v reprezentácii SR U21), Matúš Sláviček, Vozinha (pripojí sa neskôr pre povinnosti v reprezentácii Kapverd), Alex Húdok (U19)
obrancovia | Reuben Yem, Šimon Mičuda (pripojí sa neskôr, dovolenka po MS U20), Kelvin Pires, Samuel Bagín (pripojí sa neskôr, dovolenka po MS U20), Lazar Stojsavljevič, Roman Šebeň, Strahinja Kerkez (pripojí sa neskôr pre povinnosti v reprezentácii Cypru U21), Samuel Kozlovský, Nikolas Brandis (U19)
stredopoliari | Dominik Hollý, Artur Gajdoš (pripojí sa neskôr pre povinnosti v reprezentácii SR), Rahim Ibrahim, Dabney dos Santos, Samuel Bednár (U19), Matúš Kmeť, Adewale Oladoye
krídelníci a útočníci | Adam Gaži (pripojí sa neskôr, dovolenka po MS U20), Lucas Demitra, Azzam el Nasri, Eynel Soares, Luboš Praženka, Jakub Murko, Chinonso Emeka, Lukáš Mikulaj (U19), Donkor Bright (skúška), Njegoš Kupusovič

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa