Fanúšikovia 28.8.2023

Klub | Rybníček oznámil termín otvorenia novej hlavnej tribúny

Vážení fanúšikovia a partneri AS Trenčín. Touto cestou vám chcem poďakovať za doterajšiu podporu klubu v časoch úspechu, ale aj počas komplikovaných rokov ovplyvnených nielen ekonomicky náročnou výstavbou nového štadióna.

Hoci si dnes oveľa viac uvedomujem, že nás nečaká nič jednoduchého, s veľkou radosťou vám môžeme oznámiť blížiaci sa termín otvorenia novej hlavnej tribúny Štadióna Sihoť. Blížime sa k dlho očakávanému spusteniu Východnej tribúny, ktorá je hlavným krokom k sfunkčneniu nášho a vášho Štadióna Sihoť.

V posledných mesiacoch sme robili všetko preto, aby sme otvorili štadión v kapacite necelých 7000 divákov počas nadchádzajúceho septembra. Dnes to môžeme potvrdiť.

Veľmi smelou ambíciou bolo pripraviť všetko tak, aby sme už na začiatku mesiaca privítali v novom šate súpera z Dunajskej Stredy. Tento šibeničný termín sa nám nepodarí naplniť. Napriek tomu bude mať tento zápas svoju špecifickú atmosféru. Po viac ako päťdesiatich rokoch prestane stará tribúna slúžiť svojmu doterajšiemu účelu. Prestane byť hlavným zázemím ligového futbalu v našom meste.

Na začiatku septembra nás čaká rozlúčka so starou tribúnou a koncom mesiaca otvoríme nové srdce štadióna. Stretnutie proti Banskej Bystrici bude prvým pre prevádzku nového zázemia. Veríme, že pred plným hľadiskom nás všetkých čaká výnimočný večer.

Niečo viac ako mesiac nám zostáva na dokončenie zázemia pre fanúšikov, priestory VIP, sfinalizovať zariadenie šatní pre hráčov, rozhodcov a delegátov.

Definitívnemu skolaudovaniu chýba už len meranie splodín vypúšťaných do životného prostredia komínovým systémom, ktoré sa vďaka vysokým teplotám v letných dňoch nedalo uskutočniť a presunulo sa na polovicu septembra.

Pre náš klub je dnes veľmi dôležitý športový rast klubu, ktorý v posledných rokoch nebol podľa našich predstáv. Sme veľmi radi, že mužstvo a celý realizačný tím dávajú tú najlepšiu pozvánku na ďalšie domáce zápasy. Čaká nás ešte dlhá cesta a ak budete po našom boku, pre tím to bude v ťažkých zápasoch stále kvalitnejšej ligy o niečo jednoduchšie.

Na zaver ešte raz veľká vďaka všetkým za vieru, trpezlivosť, oddanosť a lojalitu k nášmu klubu. Tešíme sa na vás na Štadióne Sihoť.

Róbert Rybníček, generálny manažér AS Trenčín

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa