ASTV 29.9.2023

Bariš | Verím, že príde veľa fanúšikov a zápas vyhráme spolu

Zverencov trénera Iliju Stolicu čaká po pohárových povinnostiach ďalší ligový víkend. V 9. kole privítame vo veľkom zápase spolu so slávnostným otvorením novej hlavnej tribúny Štadióna Sihoť mužstvo MFK Dukla Banská Bystrica. Úvodný hvizd stretnutia zaznie z píšťalky hlavného arbitra Kristiána Micheľa v sobotu o 18.00 h.

Klubu spod Urpína patrí aktuálne tretie miesto tabuľky s pätnástimi bodmi na konte. Do novej sezóny vstúpili prehrou, keď doma podľahli Podbrezovej 1:4. Odvtedy si na konto pripísali štyri výhry a tri remízy. V doposiaľ poslednom odohratom stretnutí si stredoslováci pred domácimi fanúšikmi prekvapivo delili body s trápiacimi sa Zlatými Moravcami. Remízu 1:1 musel ratovať Róbert Polievka z pokutového kopu. Ten s piatimi gólmi a tromi asistenciami vedie produktivitu súťaže. Banská Bystrica je na súperových trávnikoch veľmi úspešná, keď si rovnako ako náš tím domov priniesla desať bodov. 

Tím okolo kapitána Damiána Bariša sa aktuálne nachádza na vedúcej priečke so ziskom devätnástich bodov. V uplynulej sezóne sme sa s Duklou Banská Bystrica konfrontovali dvakrát a v oboch prípadoch sa z výhry tešil náš najbližší súper. Bystričanom sme pritom nedokázali vsietiť ani jeden gól. V prvom zápase sme im na našom domácom trávniku podľahli 0:2 a v odvete rozdielom triedy 0:3. Náš tím verí, že túto krátku negatívnu sériu zlomíme a novú tribúnu pokrstíme tým najlepším možným spôsobom. 

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa