Aktuality - archiv 16.8.2010

Kapitán považuje remízu za spravodlivú

Martin Ševela: "V prestávke sme sa povzbudzovali a motivovali"

Trenčania stratili počas uplynulého víkendu vôbec prvé body v aktuálnom ročníku I. ligy. Stalo sa tak až v piatom stretnutí, navyše na ihrisku súpera. Tímom, ktorý zastavil víťaznú sériu AS, je LAFC Lučenec.

Proti tomuto súperovi sa Trenčanom v minulosti vôbec nedarilo. „Vlani sme im nedali dokonca ani jeden gól,“ pamätá si dobre Martin Ševela. „Hoci sme v sobotu nevyhrali, aspoň sme skórovali. Naše súboje s Lučencom sú tak trošku paradoxné. Vlani sme si v každom zápase proti LAFC vypracovali množstvo šancí. Napriek tomu sme Michalíka nedokázali prekonať. Robili sme z neho hviezdu. V poslednom zápase sme mali šancí oveľa menej a gól sme dosiahli,“ zamyslel sa nad poslednými konfrontáciami víkendových rivalov kapitán mužstva.

„Úvod zápasu sme nezachytili tak, ako to bolo v predchádzajúcich štyroch kolách. Pred gólom sme stratili loptu v strede ihriska. Jeden zo súperových hráčov sa dotkol lopty rukou, čakali sme, že rozhodca preruší hru, ale situáciu posúdil ako nastrelenú ruku. Tento moment nás na okamih vyviedol z koncentrácie. Potom som vystupoval proti hráčovi vedúcemu loptu, ten ale vyslal kolmicu na Slančíka, ktorý presnou strelou otvoril skóre,“ popísal najdôležitejší okamih úvodného dejstva Ševela.

Po prestávke nastúpili zverenci Adriána Guľu v oveľa lepšej fazóne, čoho vyústením bol aj vyrovnávajúci zásah Depetrisa. „Nie, v kabíne nebolo dusno. Naopak. Povzbudzovali sme sa a motivovali jeden druhého. Vedeli sme, že na to máme. Musím objektívne priznať, že remízový výsledok je absolútne spravodlivý,“ uznáva kvality posledného súpera najskúsenejší hráč AS.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa