ASTV 7.10.2023

Vozinha | Čaká nás náročný zápas proti silnému protivníkovi

Náš tím po vedením trénera Iliju Stolicu čaká pred reprezentačnou prestávkou ďalšia náročná výzva. V 10. kole Niké ligy vycestujeme do hlavného mesta, kde nás vyzve úradujúci majster ŠK Slovan Bratislava. Zápas je naplánovaný na nedeľu o 18.00 h. Z pozície hlavného arbitra ho povedie Boris Marhefka.

Belasí sa aktuálne nachádzajú na štvrtej priečke tabuľky Niké ligy s päťbodovou stratou na naše mužstvo. V aktuálnom ligovom ročníku zaznamenali päť výhier, jednu prehru a dve remízy. Na konte majú o zápas menej, keď stretnutie s Michalovcami odložili pre povinnosti v boji o pohárovú Európu. V doposiaľ poslednom odohratom ligovom stretnutí zaznamenali výhru 3:0 na pôde Zlatých Moraviec. Vo štvrtok sa mužstvo trénera Vladimíra Weissa predstavilo aj v zápase skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy UEFA. Na trávniku Olimpije Ľubľana zvíťazilo tesne 1:0 po penalte, ktorú premenil Aleksandar Čavrič.

Mužstvo okolo kapitána Damiána Bariša aktuálne vedie tabuľku našej najvyššej futbalovej súťaže s dvadsiatimi dvoma bodmi na konte. Slovan na svojom domácom trávniku nepúšťa kožu lacno. V aktuálnej sezóne na Tehelnom poli ešte neprehral. Posledný trojbodový zisk z hlavného mesta datujeme ešte z apríla 2018, kedy sme zvíťazili 3:1. Góly vtedy strieľali Hamza Čatakovič a dvakrát sa presadil člen aktuálneho kádra Hilary Gong. So Slovanom Bratislava sme sa v predchádzajúcej sezóne stretli dvakrát. V oboch prípadoch sa zrodil výsledok 4:0 v prospech domáceho celku.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 11. kolo, 19.10.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:30
NIKÉ LIGA, 12. kolo, 27.10.2024
AS Trenčín - FC Spartak Trnava
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 22.10.2024

UEFA Youth League | Súper má veľmi úspešný ročník

Našu majstrovskú „devätnástku“ čaká už tento týždeň 2. kolo Mládežníckej Ligy Majstrov. V...

Fotogalérie 20.10.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo stretnutia 11. kola Niké ligy proti MFK Skalica (2:1).

ASTV 20.10.2024

ASTV | Zostrih z 11. kola Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu 11. kola Niké ligy AS Trenčín - MFK Skalica (2:1).

A-tím 19.10.2024

Holúbek | Teraz sú najdôležitejšie body

Náš tím si po obetavom výkone celého mužstva pripísal druhú výhru v tejto sezóne. Jedným z hrdinov...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín  Áesko Kantína
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  mattoni  aarsleff  arena ostrov  laugaricio  bestwebsiteservice.com  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa fajntricko  dobrota