Zápasy - archiv 11.9.2010

Zdolali sme aj vzdorujúcu rezervu Ružomberka

AS Trenčín – MFK Ružomberok „B“ 3:1 (2:1)

Zverenci trénerského tria Guľa – Zimen – Hodál doviedli svojich zverencov k ďalšiemu úspechu, keď v domácom prostredí zdolali vzdorujúcu rezervu Ružomberka 3:1 (2:1). Mužstvo sa dokázalo vysporiadať aj s absenciou kanoniera Davida Depetrisa, ktorý odcestoval domov do Argentíny na pohreb mamy.

Hneď v úvodnej minúte sa do dobrej streleckej príležitosti dostal najlepší hráč hostí Lovás, ale Volešák bol pripravený. Na opačnej strane poslal Mazán loptu na Adiho, no ten minul. Už o pár momentov neskôr sme predviedli možno najkrajšiu akciu celého stretnutia. Lopta sa od Mazána, cez Báeza dostala na ľavú stranu k Holúbekovi, ktorý poslal skvelý prudký center do šestnástky a prvý menovaný, Mazán, loptu už iba doklepol do siete. Následne autor gólu po spolupráci s Adim mieril krížnou strelou tesne vedľa. V 23. min poslal loptu spoza šestnástky do horného rohu súperovej brány Hlohovský, ale Hrdlička sa stačil presunúť a po jeho zákroku nasledoval rohový kop. Po necelej polhodine hry bolo vyrovnané. Loptu z priameho kopu dostal do siete Jurč. Už o necelých desať minút sa však zaskvel Hlohovský. Priamy kop z hranice pokutového územia poslal priamo do šibenice – 2:1. Hostia mohli ešte pred prestávkou vyrovnať, ale po krídelnej akcii boli v pokutovom území nepresní.

Už v 51. min stretnutia zatočil center zo štandardnej situácie do šestnástky súpera Horváth a Kleščík upravil na 3:1. Následne Hoferica knokautoval Báeza, za čo putoval pod sprchy. Hostia sa po vylúčení stiahli na svoju polovicu a zápas sa už iba dohrával. Skóre mohol zmeniť Hlohovský, ktorý postupoval sám na súperovho brankára, no trafil iba vybiehajúceho Hrdličku. Volešáka vystrašilo už iba Čögleyove zblokovanie súperovej strely z diaľky, keď loptu zastavilo brvno. Na trávniku sa po dlhej pauze objavil aj Salinas a v poslednej polhodine ukázal zopár dravých prienikov. Skóre stretnutia sa ale už nezmenilo.

AS Trenčín – MFK Ružomberok „B“ 3:1 (2:1)

Góly: 10. Mazán, 36. Hlohovský, 51. Kleščík - 28. Jurč

Žlté karty: 44. Ševela

Červené karty: 53. Hoferica (Ružomberok)

Domáci: Volešák - Čögley, Ševela, Kleščík, Valla (66. Salinas) - Báez - Mazán (83. P. Mišák), V. Horváth, Holúbek (78. Peciar) - Hlohovský - Adi

Hostia: Hrdlička - Kováč, Gejdoš, Jurč, Radič - Greššák - Kotora (79. Janso), Shaqiri, Nagy (66. Lupták), Hoferica - Lovás (53. J. Oravec)

Rozhodovali: Vlčej - Vorel, Jenčura

Divákov: 972

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa