Hviezdy deťom 21.10.2010

Hviezdy deťom priniesli na charitu 6500 eur

AS Trenčín pripravil počas prestávky stretnutia Slovenského pohára proti Slovanu odovzdávanie finančného výnosu z 2. ročníka charitatívnej akcie Hviezdy deťom

AS Trenčín pripravil počas prestávky utorňajšieho stretnutia Slovenského pohára proti Slovanu Bratislava odovzdávanie finančného výnosu z druhého ročníka charitatívnej akcie Hviezdy deťom. Futbalový klub spoločne s partnermi poukázal na dobročinné účely spolu 6500,- eur.

Z rúk generálneho manažéra AS Trenčín Róberta Rybníčka, zástupkyne  Slovenských elektrární, člena skupiny Enel, Veroniky Číčovej a zástupcu futbalového zoskupenia Mufuza Miroslava Gasidla prevzali symbolické šeky marketingová riaditeľka nadácie Dobrý anjel Ľudmila Kolesárová,  riaditeľ neziskovej organizácie Hoss Heroes Peter Neveriš a rodičia detí, ktorí túto pomoc rovnako veľmi potrebujú.

„Sme veľmi radi, že akcia sa po roku s rovnakým úspechom zopakovala. Peniaze putovali tam, kde ich veľmi treba. Aj o rok by sme radi pripravili ďalšie pokračovanie stále ešte len začínajúcej tradície. Ďakujeme všetkým partnerom, ktorí pomohli zorganizovať túto akciu,“ povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.

Na konto Nadácie Dobrý anjel a neziskovej organizácie Hoss Heroes, ktorú založil a spravuje víťaz Stanleyho pohára Marián Hossa, pribudlo po 2500,- eur. Samko, Alicka, Dárius, Martinka a Livka si rozdelili 1500,- eur.

„Ďakujeme vedeniu klubu a sponzorom za to, že sa tiež rozhodli stat ´dobrými anjelmi´ a pomohli chorým deťom. Rovnako ako na akcii Hviezdy deťom vládla v utorok v Trenčíne skvelá atmosféra a my sme spojili príjemné s užitočným,“ povedala zástupkyňa Dobrého anjela Ľudmila Kolesárová a dodala: „Zápas bol veľmi zaujímavý a z nás sa stávajú skutoční fanúšikovia AS Trenčín.“

„Nezisková organizácia Hoss Heroes prijala s nadšením pozíciu spoluorganizátora akcie Hviezdy deťom 2010. Teší nás, že aj my sme mohli priložiť ruku k dielu, ako aj stráviť fantastický deň v spoločnosti detí a hviezd. Už dnes sa nevieme dočkať ďalšieho leta a opätovnej pomoci s organizáciou ďalšieho ročníka vydarenej akcie,“ povedal riaditeľ neziskovej organizácie Peter Neveriš. „Počas odovzdávania sme boli nadšení nielen z odovzdávania šeku, ale aj z fantastického výkonu, nasadenia a bojovnosti chlapcov z AS Trenčín.“

„Sme radi, že sme sa mohli po druhý raz stať hrdým generálnym partnerom tohto výnimočného podujatia. Sme presvedčení, že výťažok našiel tých správnych adresátov. Ak im táto symbolická finančná pomoc dodá aspoň trošku energie v ich ťažkej životnej situácií, podujatie splnilo svoj účel. Presne to je totiž podstatou projektu Energia pre život, v rámci ktorej sme sa rozhodli iniciatívu Hviezdy deťom podporiť. Energia pre život je jednou z piatich energií, ktoré vytvárajú komplexný program spoločenskej zodpovednosti našej spoločnosti pod názvom Energia pre krajinu,,“ píše sa v stanovisku Slovenských elektrární, člena skupiny Enel.

Hviezdy deťom je charitatívne podujatie, ktorého hlavným cieľom je vyzbierať finančné prostriedky na podporu dobročinných projektov. V neposlednom rade taktiež zblížiť hviezdy slovenského hokejového, futbalového a umeleckého neba so svojimi najmenšími fanúšikmi. Tento rok podporili akciu svojou účasťou aj  Marián Gáborík, Zdeno Chára, Pavol Demitra, Marián Hossa, Tomáš Kopecký, Martin Fabuš, Mário Breška, zoskupenie umelcov vystupujúce pod hlavičkou MUFUZA, Zdenka Predná a skupina Gladiátor.

Aj touto cestou sa chceme ešte raz poďakovať partnerom a všetkým zúčastneným za podporu.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa