Zápasy - archiv 18.3.2011

Po ťažkom boji opäť tri cenné body

AS Trenčín – FK Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:1)

AS Trenčín si pripísal do tabuľky I. ligy ďalšie tri body. V domácom prostredí zdolal Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:1) napriek tomu, že vyrovnanie jednogólového vedenia hostí prišlo po viac ako hodine hry.

Stretnutie začalo nečakane. Šaľa bojujúca o záchranu v druhej najvyššej súťaži si vybojovala rohové kopy. V prvom prípade gól Mukalengu pre postavenie mimo hry ešte neplatil, ale už po necelej štvrťhodine hry Mihálik hlavou otvoril skóre stretnutia. Minúty pribúdali a očakávaný tlak AS neprichádzal. Hostia pozorne bránili hlboko na vlastnej polovici a držali tesné vedenie. Prvé šance prišli až po polhodine hry. Mazán vybojoval loptu pri bránkovej čiare, ale centrovaná lopta neskončila v sieti. V 41. min Depetris posunul loptu v pokutovom území na Mondeka, no ten pálil nad bránu. Gólom sa neskončil ani závar v záverečnej minúte prvého polčasu a šance Štefánika, Mondeka a Depetrisa.

Druhý polčas začal jednoznačnou prevahou našich. V 58. min potiahol akciu Báez, Malec predĺžil na Depetrisa, ale jeho strelu zblokovala obrana hostí. O pár minút neskôr zabojoval aktívny Báez, na hranici šestnástky našiel Salinasa, no jeho strela letela mimo. V 67. min "železný muž" stredu poľa AS už dotiahol akciu do úspešného konca. Pred bránou urobil šikovnú otočku a pohotovo vyrovnal. Už o päť minút neskôr mohol poslať svoj tím do vedenia Malec, ale v koncovke sa nepresadil. Hneď nato si vypýtal ten istý hráč faul na hranici šestnástky. K lopte sa postavil Salinas. Jeho strela za chrbát hosťujúceho brankára ešte neprešla, ale dorážka Ševelu už skončila za bránkovou čiarou. V závere stretnutia vyčaroval pekný priamy kop Štefánik, ale lopta v sieti neskončila.

AS Trenčín – FK Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:1)

Góly: 67. Báez, 72. Ševela – 12. Mihálik

Žlté karty: 66. Kleščík – 51. Zajac, 60. Devečka, 72. Konopásek

Domáci: Volešák – Čögley (90. Holúbek), Kleščík, Ševela, Valla – Báez – Mazán, Štefánik, Mondek (46. Malec) – Salinas (76. Godál) – Depetris

Hostia: Kolmokov – Jakubička, Mihálik, Čirik, Devečka – Toporčák (84. Takács), Konopásek, O. Lancz, M. Jurkemik, Zajac (81. Dos Tulio) – Mukalenga (62. Fljaško)

Rozhodovali: Molitoris – Rendko, Kubica

Divákov: 864

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Fanúšikovia 14.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Košice v predaji

V šiestom kole nadstavbovej časti Niké ligy sa...

ASTV 14.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Vion Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC ViOn Zlaté...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa