Aktuality - archiv 19.7.2011

Práce na štadióne finišujú, v sobotu začíname

Informácie pred prvým domácim zápasom Corgoň ligy

Do výkopu prvého domáceho zápasu v Corgoň lige už nezostáva veľa času. V sobotu podvečer privítame Ružomberok a vtedy musí byť všetko pripravené. Niekoľkotýždňové rekonštrukčné práce finišujú.

Štadión na Sihoti prešiel omladzovacou kúrou. Tá nedokázala zakryť zanedbanú starostlivosť a nemilosrdný zub času. Napriek tomu sme sa snažili urobiť všetko, čo bolo v našich silách. Veríme, že mnoho z vás si nájde cestu pod trenčianske „lízatká“ a budete sa cítiť na štadióne dobre.

Novú podobu dostala nekrytá tribúna, ktorá bude celá na sedenie a k dispozícii bude približne 1000 sedačiek. V priebehu tohto týždňa zmenila farby fasáda krytej tribúny, ktorá dnes žiari klubovými farbami. Už dávnejšie bola spomenutá výmena trávnatého koberca.

Rekonštrukcia prebieha a bude prebiehať aj na sociálnych zariadeniach a taktiež v bufetoch. Tie budú rovnako ako v minulosti tri. Skúšobnými testami prešiel aj povinný kamerový systém.

Na nekrytej tribúne sedenie ľubovoľné

Súčasný štadión neposkytuje požadovaný komfort po viacerých stránkach, preto sme sa rozhodli zaviesť niektoré novinky so snahou o zvýšenie bezpečnosti a pohodlia fanúšikov. Na štadión sa dostanete iba s platnou vstupenkou. Ženy a deti majú vstup do okolia štadióna voľný, keďže počas vybraných stretnutí by mali byť pripravené atrakcie pre najmenších. Priamo na tribúnu majú voľný vstup iba deti do 10 rokov. Kontrola vstupeniek bude prebiehať až priamo pri vchode na tribúnu.

Krytá tribúna je presne na miesta. Na nekrytej tribúne si môžete sadnúť na ktorúkoľvek voľnú sedačku. Stredný sektor bude tradične vyčlenený pre najaktívnejších fanúšikov. V prípade vzniku problémov (tie však neočakávame) prejdeme aj v prípade nekrytej tribúny na označovanie vstupeniek presne na miesto. Až do 60. min stretnutia vám pri opustení tribúny bude odovzdaná návratka. Bez nej v kombinácii s platnou vstupenkou sa späť na tribúnu nedostanete.

Stále prebieha predaj permanentiek

Stále prebieha predaj permanentných vstupeniek, ktoré platia aj na zápasy Slovenského pohára. Tie si môžete zakúpiť iba v kancelárii klubu na krytej plavárni. Cena na krytú tribúnu je 40 € na celý ročník a na nekrytú tribúnu 30 €. V prípade šestnástich domácich zápasov je priemerná cena na jeden zápas 2,50 €, resp. menej ako 1,90 € . Ceny vstupeniek na jednotlivé zápasy sú vo výške 3,50 a 2,50 €. Môžete tak ušetriť od 25 do 30 percent.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa