Zápasy - archiv 25.10.2011

História sa zopakovala, ďalej ide Slovan

AS Trenčín - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (0:0), pokutové kopy: 2:4

AS Trenčín sa s tohtoročnou edíciou Slovnaft Cupu rozlúčil rovnako ako pred rokom v 3. kole súťaže. Zverenci trénera Adriána Guľu vypadli v súboji proti Slovanu Bratislava, keď po remíze (1:1) v riadnom hracom čase prehrali na strely zo značky pokutového kopu 2:4. Aj pred rokom ich vyradil Slovan, po "jedenástkach" a na domácom trávniku.

V úvode zápasu našiel Depetris hĺbkovou prihrávkou Salinasa, ale ten ťažkú loptu pätičkou nespracoval. Počas nasledujúcich minút sa na ihrisku odohrávali najmä futbalové šachy. Hráči spestrili priebeh súboja niekoľkými tvrdými zákrokmi, no následne sa pod Čákovým hradom začal hrať futbal. V 25. min mieril Mazan spoza šestnástky tesne vedľa. O chvíľu to vyskúšal z diaľky Peltier, no Putnocký sa vyznamenal. Po polhodine hry sa vyznamenal aj Volešák. Volej Štepanovského vyrazil bravúrne na roh. Následne unikol po ľavom krídle Peltier, ale Deptris jeho prihrávku poslal z piatich metrov len do bočnej siete. O chvíľu neskôr našiel argentínskeho zakončovateľa Holúbek. Vychýrený strelec však na loptu nedosiahol a následne poslal tesne nad aj hlavičku z ťažkej pozície. V 35. min zahral Slovan rýchlo štandardnú situáciu, ale Volešák si unikajúceho Šeba vychutnal.

Úvod druhého polčasu bol rovnako ako začiatok prvého dejstva vedený najmä takticky. V 61. min sa dopustil jedinej chyby v zápase Volešák. Lopta sa po jeho zlej rozohrávke dostala od Milinkoviča k Lačnému, ale na bránkovej čiare zachránil Godál. Po nasledujúcom protiútoku sa po prvý raz menilo skóre zápasu. Center Štefánika usmernil hlavou do siete Salinas. Trenčínu sa hra darila, ale šance Peltiera, Salinasa a Depetrisa neskončili gólom. Na opačnej strane sa opäť vyznamenal Volešák. V 76. min ale nedosiahol na krásnu strelu Halenára spoza pokutového územia a bývalý reprezentant vyrovnal. Víťazstvo na stranu Slovana mohol strhnúť Žofčák, no Volešák mu skorým vybehnutím gólovú radosť zmaril. Strelu Hlohovského k žrdi Putnocký vyškriabal na roh a tak nasledovali strely zo značky pokutového kopu.

AS Trenčín - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (0:0), pokutové kopy: 2:4

Góly: 61. Salinas – 76. Halenár

Žlté karty: 45. Čögley, 50. Báez – 71. Štepanovský, 80. Halenár

Domáci: Volešák – Čögley, Godál, Kleščík, Holúbek – Báez – Peltier, Štefánik, Salinas, Mazan (46. Hlohovský) - Depetris

Hostia: Putnocký – Dobrotka, Dosoudil, Had, Táborský – Guédé (64. Halenár), Kladrubský – Štepanovský, Milinkovič (81. Kuzma), Žofčák – Šebo (46. Lačný)

Rozhodovali: Samotný – Chládek, Poláček

Divákov: 1605

Pokutové kopy: Juraj Halenár – 0:0, Filip Hlohovský – 1:0, Igor Žofčák – 1:1, Lester Peltier – 1:1, Jiří Kladrubský – 1:2, David Depetris – 2:2, Miloš Lačný – 2:3, Jakub Holúbek – 2:3, Ivo Táborský – 2:4

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa