Zápasy - archiv 23.1.2012

Dve víťazstvá nad Slováckom

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 2:1 (0:0) a 2:1 (1:0)

Oba prípravné zápasy s ôsmym tímom najvyššej českej súťaže 1. FC Slovácko sa skončili víťazstvom AS Trenčín. Zverenci trénerského tria Guľa – Zimen – Hodál vyhrali obe stretnutia zhodne 2:1. V prvom aj druhom súboji sa na strane nášho mužstva presadil vždy iba jeden strelec. V úvodnom stretnutí dal dva góly nádejný dorastenec Adam Morong. V nasledujúcom zápase skóroval dvakrát argentínsky kanonier David Depetris.

Prvý tím má za sebou šesť priateľských stretnutí a do konca prípravného obdobia odohrá ešte sedem zápasov. Už počas nasledujúceho víkendu bude hrať opäť doma. V sobotu predpoludním privítame treťoligový FC 1914 Šamorín (10.30) a popoludní českého druholigistu SFC Opava (13.00).

 

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 2:1 (0:0)

Ako prvý sa dostal do šance Mondek. Po individuálnej akcii sa prebil až pred súperovho brankára, ale mieril iba do jeho náruče. Nasledovala chyba Ramóna, no útočník Slovácka mieril nad bránu. V 28. min sa brazílsky obranca ocitol po rohu v súperovej päťke, avšak loptu do siete nepretlačil. Pred koncom prvého polčasu uvoľnil Hlohovský aktívneho Moronga, no ten si na gólové zakončenie musel počkať. Následne vyhlavičkoval loptu po zmätku v našej šestnástke z bránkovej čiary Ramón. 

Hneď v úvode druhého polčasu otvoril skóre pohotový Kovář – 0:1. Už o pár minút neskôr sa do šance dostal opäť Morong a tentoraz Hlohovského pas premenil na gól – 1:1. V 75. min sa ten istý strelec položil do centrovanej lopty od Štyvara a upravil na konečných 2:1.

Góly: 55. a 75. Morong - 48. Kovář

Domáci: Šemrinec - Čögley, Diakite, Ramón, R. Mazáň - Ďuriška (60. Bezák) - Morong, Hlohovský, V. Horváth, Mondek - Štyvar

Hostia: Melichárek (46. Heča) - Jeleček, Kuncl (46. Kolínek), Mezlík (46. Malý), Mikulica - Nečas, Franta, Borusík, Palko - Kovář, Lukáš

Rozhodovali: Ježík - Petríček, Otiepka

Divákov: 20

 

AS Trenčín – 1. FC Slovácko 2:1 (1:0)

Už vo 4. min si na center Godála naskočil Depetris a hlavou poslal AS do vedenia – 1:0. V nasledujúcej pol hodine sa hra odohrávala prevažne v strede poľa a šance neprichádzali. V 32. min sme zahrali vtipný signál po priamom kope z pravej strany, ale Depetris mieril z desiatich metrov iba do stojacich hráčov. Najväčšiu šancu súpera v prvom polčase zmaril pár minút pred odchodom do šatní Ševela stojaci na bránkovej čiare.

Salinas sa v 63. min pokúšal obstreliť súperovho brankára, no lopta letela tesne vedľa pravej žrde. O minútu neskôr vyšla hosťom prihrávka do pokutového územia, kde sa presadil Došek – 1:1. V 80. min však chyboval brankár hostí a Depetris strelou z uhla do prázdnej brány rozhodol – 2:1.

Góly: 4. a 80. Depetris - 64. L. Došek

Domáci: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela, Radovanovič - Baez - Mazan (70. Šiko), Salinas, Štefánik, Holúbek - Depetris

Hostia: Filipko (46. Matalyha) – Reinberk, Košút (46. Daníček), Trousil, Kubáň – Volešák (46. Čtvrtníček), Kordula, Valenta (46. Trávník, Pavelka – Ondřejka, L. Došek

Rozhodovali: Ježík - Petríček, Otiepka

Divákov: 50

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa