Aktuality - archiv 24.2.2012

Víťazstvo a bezgólová remíza s lídrom

AS Trenčín - MŠK Žilina 4:2 a 0:0

Po odložení úvodného jarného kola najvyššej domácej súťaže sme sa dohodli na prípravnom stretnutí s lídrom Corgoň ligy MŠK Žilina. Voľný víkend mal vyplniť pôvodne jeden zápas, ale realizačné tímy svoje rozhodnutie na poslednú chvíľu zmenili a dali možnosť širšiemu kádru hráčov. Zverenci trénera Adriána Guľu uspeli, keď prvý súboj vyhrali 4:2 a v druhom po prevahe najmä v prvom polčase remizovali 0:0.

AS Trenčín - MŠK Žilina 4:2 (2:1)

Súper začal zápas lepšie. Už v 9. min prešprintoval našu obranu Ceesay a strelou pomedzi nohy Volešáka otvoril skóre stretnutia. S pribúdajúcimi minútami sme získavali prevahu a dostávali sa do gólových príležitostí. Vyvrcholením snahy nášho mužstva bola 21. min a krásna strela Depetrisa spoza pokutového územia – 1:1. V polovici prvého polčasu však prišiel zlom a taktovku nad zápasom prebrala Žilina. Vyhrávala osobné súboje a dostávala sa pred našu šestnástku. Gól však nedosiahla, keďže obrana a brankár Volešák boli pozorní. Tesne pred odchodom do šatní sme si vybojovali možnosť priameho kopu a Hlohovský strelou okolo múru poslal svoj tím do vedenia – 2:1.

Po návrate zo šatní sme pokračovali tam, kde sme po góle Depetrisa skončili. V 50. min si Salinas nabehol na center Hlohovského a hlavou zvýšil na rozdiel dvoch gólov. Už o päť minút neskôr sa predral do šance Peltier a krížnou strelou upravil na 4:1. Nasledujúce minúty priniesli ďalšie šance reprezentanta Trinidadu a Tobaga. Gól však už neprišiel. Žiline sa podarilo znížiť Piačekom a keď dobre hrajúci Hlohovský nevyužil šancu zápas sa skončil víťazstvom AS o dva góly.

Góly: 21. Depetris, 43. Hlohovský, 50. Salinas, 55. Peltier - 9. Ceesay, 65. Piaček

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela, Holúbek – V. Horváth – Peltier (81. Bezák), Štefánik, Hlohovský – Salinas (81. Lobotka) – Depetris

Hostia: Krnáč – Angelovič, Akakpo (68. Minarčík), Piaček, Nunez – Barčík, Bello, Pečovský, Pich – Majtán, Ceesay (65. Ilko)

Rozhodovali: Ježík - Vítko, Dohál

Divákov: 20

 

AS Trenčín - MŠK Žilina 0:0

Úvodných dvadsať minút neprinieslo veľa vzruchu. Nasledujúca druhá polovica úvodného dejstva patrila jednoznačne nášmu tímu. Rakovana najskôr vystrašil Štyvar a po necelej polhodine hry z priameho kopu opečiatkoval ľavú žrď žilinskej brány Mazan. Reprezentantovi Slovenska do 21 rokov nebolo dopriate streliť gól, pretože už o tri minúty hlavičkoval iba do brvna. V samom závere prvého dejstva sa do otvorenej obrany rútila dvojica Lobotka – Báez, ale prvý menovaný nevyriešil situáciu ideálne.

Po zmene strán sa vedenia mohli ujať hostia. V 66. min ušiel Mihalik. Sám sa rútil na Šemrinca, ale ten jeho strelu bravúrne zneškodnil. O dve minúty na to sa konštrukcia brány triasla tretíkrát v zápase po Dezovej strele do protipohybu gólmana AS. Do konca zápasu si obe mužstvá vypracovali niekoľko streleckých príležitostí, ale ani jedno ich nedokázalo využiť.

Domáci: Šemrinec - Radovanovič, Diakite, Ramón, Šiko – Baéz (83. Bero) - Mazan, Díaz, Lobotka (79. Bezák), Morong - Štyvar

Hostia: Rakovan (46. Plach) - Mabouka, Ofori, Leitner, Gergel – Žilák (73. Ilko), Škriniar, Šulek (35. Minarčík), Deza – Mihalik (73. Ďungel), Novák

Rozhodovali: Jaška - Vitko, Ježík

Divákov: 150

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa