Zápasy - archiv 3.3.2012

Na úvod jari domáca remíza s Duklou

AS Trenčín - Dukla Banská Bystrica 2:2 (1:2)

V úvode jarnej časti najvyššej domácej súťaže sme na domácom ihriska remizovali s Duklou Banská Bystrica 2:2 (1:2). Oba góly AS strelil Lester Peltier.

Úvod zápasu bol z oboch strán opatrný. Prvú šancu sme si vypracovali, keď Depetris našiel Salinasa. Hosťujúci brankár však gólovú strelu vyrazil na roh. Po nasledujúcej lopte do šestnástky hlavičkoval Peltier. Gól z toho opäť nebol. Zahrmelo však na opačnej strane. V 19. min preletela lopta po rohovom kope na vzdialenejšiu žrď. Hlinka už nemal problém hlavou otvoriť skóre stretnutia – 0:1. No o necelé dve minúty prišlo vyrovnanie. Hlohovský poslal centrovanú loptu na dvojicu Depetris, Peltier a druhý menovaný vyrovnal. Po polhodine hry sa oprel do spätnej prihrávky Godál, ale lopta letela tesne vedľa žrde. O päť minút neskôr mieril Peltier hlavou do rúk Belica. Aj ďalšia šanca bola na strane AS. Depetris hlavičkoval, ale Belic na bránkovej čiare zázračne zachránil. Hostia útočili iba sporadicky. V 39. min však unikol Matúš a krížnou strelou poslal svoj tím po druhý raz do vedenia.

Druhý polčas kopíroval po hernej stránke ten prvý. AS držalo na svojich kopačkách loptu a súper hrozil najmä z rýchlych protiútokov. V 55. min mieril roh AS na zadnú žrď. Ševela ho vrátil pred bránu a Peltier dotlačil loptu do siete – 2:2. Nasledoval ďalší tlak nášho mužstva, ale vyložené šance neprichádzali. V 66. min mohol strhnúť vedenie na stranu AS Depetris. Prihrávku Štefánika však poslal nad bránu. V závere stretnutia mohli oba tímy strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Najskôr Godál z hranice šestnástky mieril nad bránu a následne Laksík trafil z dobrej pozície mimo.

AS Trenčín - Dukla Banská Bystrica 2:2 (1:2)

Góly: 21. a 55. Peltier – 19. Hlinka, 39. Matúš

Žlté karty: 34. Gyömbér, 44. Turňa, 44. Pančík, 84. T. Hučko

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela, Holúbek – V. Horváth (72. Lobotka) – Peltier (83. Mazan), Štefánik, Hlohovský – Salinas – Depetris

Hostia: Belic – Turňa, Gyömbér, Vajda, T. Hučko – Považanec (78. Ľupták) – M. Pančík, Augustín (66. Laksík), M. Hlinka, Brašeň – Matúš (86. M. Kuzma)

Rozhodovali: Kružliak - Brendza, Balko

Divákov: 2223

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa