Zápasy - archiv 23.3.2012

Na ihrisku Slovana sme siahali po troch bodoch

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:2 (1:1)

Zverenci trénera Adriána Guľu získali cenný bod na ihrisku bratislavského Slovana. V sobotňajšom zápase 23. kola najvyššej domácej súťaže remizovali na Pasienkoch 2:2 (1:1) po góloch Filipa Hlohovského a Davida Depetrisa.

Prvých tridsaťpäť minút bolo prehliadkou neúspešného úsilia domácich futbalistov dosiahnuť prvý gól. V 14. min pohotový Kleščík vykopol na rohový kop strelu Smetanu, ktorá už smerovala do opustenej bránky AS. O minútu neskôr pohrozil Štyvar pred brankárom Slovana. V 17. min Holúbek v spolupráci s Volešákom na hranici pokutového územia čisto zastavili nabiehajúceho Pilieva. O minútu neskôr Volešák vysokú prihrávku Mészárosa na Pilieva v poslednej chvíli vybojoval na rohový kop. V 25. min Halenár z priameho kopu trafil brvno našej bránky, ale lopta sa odrazila pred bránkovú čiaru a Volešák ju včas vyrazil pred seba. V 29. min si potlesk na otvorenej scéne zaslúžil za ukážkový slalom obranou Piliev, ale Volešák jeho strelu vyrazil na rohový kop. Domáci sa dočkali v 39. min, keď Mészáros pred pokutovým územím vyhral súboj s brankárom hostí a Slovan viedol 1:0. Šok pre priaznivcov Slovana priniesla 43. min, keď Hlohovský poriadne vyobracal domácich stopérov a z hranice pokutového územia popri bezmocnom Putnockom vyrovnal na 1:1.

V 48. min sa vyznamenal Putnocký, keď bravúrne robinzonádou vyrazil na rohový kop ukážkovú strelu Salinasa. V 50. min hlavička Smetanu minula bránku Trenčína. Na druhej strane pozorný Volešák v 55. min včas odkopol vysokú prihrávku Hada na Halenára a Mészárosa. O tri minúty neskôr polovysokú krížnu strelu Štyvara cez pokutové územie Putnocký chytil. V 62. min Halenár pohotovou strelou zo šestnástich metrov trafil bočnú sieť hosťujúcej bránky. V 75. min brankár hostí Volešák vytlačil spod brvna technický oblúčik Pilieva, no po následnom rohovom kope Smetana dosiahol druhý gól domácich. Rýchla akcia Peltiera so Salinasom sa v 83. min skončila streleckým pokusom mimo bránky. V 87. min Salinasov priamy kop z 25 metrov vyrazil Putnocký iba pred seba, Mazan hlavou trafil žrď a dôrazný Depetris vyrovnal na 2:2. Boli sme aj blízko k víťazstvu v tomto súboji, no Putnocký už v nadstavenom čase zázračným zákrokom vyrazil gólovú strelu Peltiera.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:2 (1:1)

Góly: 39. Mészáros, 76. Smetana - 43. Hlohovský, 87. Depetris

Žlté karty: 22. Mészáros, 56. Kladrubský, 90. Szarka - 40. Štyvar

Domáci: Putnocký - Bagayoko, Jánošík, Had, Kolčák (90.+ Čermák) - Kopúnek - Mészáros, Kladrubský, Piliev (77. Szarka) - Halenár, Smetana (80. Konečný)

Hostia: Volešák - Holúbek, Diakite, Kleščík, Čögley (83. Depetris) - Hlohovský (67. Mazan), Štefánik (57. Diaz), Baéz, L. Peltier - Salinas - Štyvar

Rozhodovali: Leško - Balko, Tomčík

Divákov: 2215

Autor: sita
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Fanúšikovia 14.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Košice v predaji

V šiestom kole nadstavbovej časti Niké ligy sa...

ASTV 14.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Vion Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC ViOn Zlaté...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa