Zápasy - archiv 27.4.2012

Ďalší bod vezieme z Trnavy

Spartak Trnava - AS Trenčín 2:2 (0:1)

Aj na ihrisku tretieho vážneho kandidáta na zisk majstrovskej trofeje sme dokázali na jar uhrať nerozhodný výsledok. Zverenci trénera Adriána Guľu si po dvoch góloch Filipa Hlohovského priniesli remízu 2:2 (0:1) z ihriska Spartaka Trnava.

Domáci hnaní slušne zaplneným štadiónom začali aktívnejšie. Nebezpeční boli najmä po rohových kopoch. Krížnou strelou po rýchlom prechode pohrozil Gašparík, ale lopta preletela iba popred bránu Volešáka. Prvý moment AS prišiel v polovici prvého polčasu. Godál sa v 22. min prekľučkoval do pokutového územia a po faule Čvirika rozhodca nariadil pokutový kop. Kamenár síce smer strely Hlohovského vystihol, no tá mala dostatočnú razanciu aj presnosť – 1:0. Trnava napriek inkasovanému gólu pokračovala v aktívnej hre. Vo finálnej fáze však bola neúspešná. Ani jeden z tímov si na nečakane nekvalitnom teréne nevypracoval až do konca polčasu ďalšiu väčšiu šancu.

Druhá časť zápasu nezačala pre nás dobre. Už v 48. min sa Mikovič obtočil v päťke okolo Diakiteho a prestrelil Volešáka – 1:1. O chvíľu neskôr odniesli na nosidlách zraneného Baéza, ktorého nahradil Ševela. Tlak Trnavy silnel. V 55. min sa do zakončenia dostal hneď dvakrát Gašparík. V oboch prípadoch však stroskotal na Volešákovi. Následne sme dostali loptu pod kontrolu. Štefánik ustál súboj a presným centrom našiel Štyvara, od toho sa lopta dostala k Hlohovskému a autor prvého nášho gólu sa z hranice šestnástky nepomýlil – 2:1. Na opačnej strane to vyskúšal spoza šestnástky aktívny Gašparík. Mieril tesne nad bránu. Od streleného gólu sme hru vyrovnali a začali byť aktívnejším tímom. V polovici druhého polčasu pohrozil pre zmenu Spartak. Gašparík po individuálnej akcii sám pred Volešákom nemieril presne a Ciprys trafil z uhla iba bočnú sieť. V 79. min mohol potvrdiť vedenie AS Štyvar, no vyrazenú loptu po krížnej strele Hlohovského netrafil dostatočne razantne a presne, keďže v momente jeho strely praskla. Desať minút pred záverečným hvizdom unikol všetkým Tomaček a bez problémov vyrovnal – 2:2. V 87. min sa na ľavej strane presadil rýchlosťou Peltier. Na strelu už nemal dostatok síl a tá skončila v náručí Kamenára. O chvíľu neskôr poslal ten istý hráč loptu v podobnej situácii nad bránu.

Spartak Trnava - AS Trenčín 2:2 (0:1)

Góly: 48. Mikovič, 81. Tomaček – 22. a 58. Hlohovský (prvý z 11 m)

Žlté karty: 44. Habánek – 24. Baéz, 30. Mazáň, 70. Ševela

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Diakite, Mazáň – Baéz (51. Ševela) – Mazan (46. Peltier), Štefánik (85. Depetris), Hlohovský – Salinas – Štyvar

Hostia: Kamenár – Habánek, Gross, Čvirik, Ľ. Hanzel – Koubský (40. Ciprys) – R. Procházka, Karhan, Bicák (69. Tomaček) – Michal Gašparík, Mikovič (77. Pavelka)

Rozhodovali: Pavlík - E. Weiss, Tomčík

Divákov: 5528

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa