Aktuality - archiv 21.6.2012

Horváth a Radovanovič končia, Diakite a Salinas "neprítomní"

Piatkový tréning v Trenčianskych Tepliciach absolvoval s mužstvom aj Miroslav Poliaček

Dvojici Vojtech Horváth a Mirko Radovanovič skončili zmluvy s AS Trenčín. Klub im predĺženie kontraktov platných do konca júna neponúkol. Obaja tak odchádzajú.
 
„Realizačný tím a vedenie klubu chce obom aj touto  cestou poďakovať za prácu, ktorú odviedli v prospech mužstva. Najmä Béla Horváth počas trojročného pôsobenia zanechal v klube výraznú stopu. Bol príkladom profesionalizmu pre mladých hráčov a nemalou mierou prispel aj k návratu mužstva do Corgoň ligy. Po krátkej odmlke spôsobenej nešťastným zranením, sa po návrate rýchlo vrátil do zostavy. Odvádzal pre tím cenné služby nielen na ihrisku, ale aj v kabíne,“ povedal PR manažér klubu Martin Galajda.
 
"Neprítomní" Diakite a Salinas
 
Do prípravy prvého tímu sa doposiaľ nezapojila dvojica Papé Diakite a Jorge Salinas. „Obaja mali povolený neskorší príchod. Už je ale po termíne, kedy sa mali hlásiť. Samozrejme, že sme sa s nimi snažili skontaktovať. V prípade Diakiteho ide o vážne rodinné problémy. Salinas je pre nás prakticky nezastihnuteľný. Bohužial, vo futbale nemáte nikdy garanciu, že všetko ide podľa plánu. Príkladom je aj táto situácia. Porušenie zmluvy zo strany oboch hráčov budeme riešiť štandardným spôsobom. Trenčín bude fungovať aj bez nich, ale čo sa týka samotných hráčov a ich futbalovej budúcnosti, pravdepodobne si to celé uvedomia až neskôr. Potom ich to môže veľmi mrzieť," doplnil Galajda.

S mužstvom trénuje Poliaček

Piatkový tréning v Trenčianskych Tepliciach absolvoval s mužstvom aj Miroslav Poliaček. Skúsený stredopoliar pôsobil naposledy v MFK Ružomberok a na základe dohody oboch klubov môže absolvovať s nami týždenný tréningový proces. Dvadsaťosemročný stredopoliar hral v minulosti aj drese Prievidze, Hradca Králové, Slovana Bratislava, Prešova, Senice a Slovácka. „Ide o kreatívneho záložníka s dobrou strelou a technikou. Silný je aj pri štandardných situáciách. Uvidíme ako sa to celé vyvinie a potom sa rozhodneme,“ komentoval tréner Guľa.

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa