Zápasy - archiv 3.7.2012

Gólové úvody polčasov znamenali prvé víťazstvo

AS Trenčín - FC Tescoma Zlín 2:1 (1:0)

Piaty prípravný zápas priniesol prvé víťazstvo AS. V Trenčianskych Stankovciach sme zdolali Tescomu Zlín 2:1 (1:0). Zvládli sme najmä vstupy do oboch polčasov, kde sa Jakubovi Holúbekovi a Davidovi Depetrisovi podarilo skórovať. Súper v polovici druhého polčasu stav už iba skorigoval.

Zápas sme začali aktívne a už v 2. min sme sa ujali vedenia. Depetris na seba stiahol pozornosť obrany Zlína, prihral voľnému Holúbekovi a ten prekonal Dostála – 1:0. Po desiatich minútach hry mal vyrovnanie na hlave Matejov, ale v dobrej pozícii mieril vedľa. Svižný futbal pokračoval naďalej. V 23. min si za obranu zbehol Josl, ale jeho prihrávku do šestnástky odvrátil Kleščík. Práve trenčiansky kapitán mal príležitosť pridať druhý gól po rohovom kope, avšak jeho hlavička iba preletela popred bránu. Záver úvodného dejstva patril hosťom. V 42. min mohol vyrovnať kapitán Polách, keď si loptu postavil na biely bod. Ani na dvakrát však Šemrinca neprekonal.

Úvod druhého dejstva bol rovnaký ako začiatok zápasu. Loptu po ľavej strane potiahol striedajúci Mazan, prihral do pokutového územia Depetrisovi, ktorý ju poslal do siete druhýkrát – 2:0. Následne sa hosťujúci kolektív snažil o kontaktný gól, ale príležitosti súpera buď vyriešila obrana alebo striedajúci brankár Bartalský. Zlínu sa znížiť napokon podarilo dvadsať minút pred koncom, keď Bartalský podbehol center a striedajúci Hruška poslal loptu do siete – 1:2. V závere sme mohli pridať poisťujúci tretí gól, keď prišli chvíle Poliačka. Najskôr v 77. min po spolupráci s Mazanom trafil žrď. O niekoľko minút zužitkoval presný center Baéza, vyškolil gólmana, no odkrytú bránu netrafil.

AS Trenčín - FC Tescoma Zlín 2:1 (1:0)

Góly: 2. Holúbek, 47. Depetris - 70. Hruška

Domáci: Šemrinec (46. Bartalský) - Mondek, Kleščík, Ramón, Mazáň - Baéz - Manga (46. Poliaček), Lobotka, Díaz (46. Mazan), Holúbek (70. Frimmel) - Depetris (76. Malec)

Hostia: I. polčas: Dostál - Jugas, Kroča, Kubica, Josl - Ruskovský, Dobeš, Polách, Hruška - Matejov, Bača, II. polčas: Dostál - Malcharek, Kroča, Kubica, Josl (70. Železník) - Ruskovský, Salachna, Motal, Matejov - Kurtin, Poznar

Rozhodovali: Dohál - Vitko, Žákech

Divákov: 250

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa