Zápasy - archiv 29.2.2008

O šiestu prehru v rade sa postaral dubnický Seye

ZTS Dubnica - AS Trenčín 2:1 (1:1)

AS Trenčín aj v úvodnom zápase jarnej časti Corgoň ligy pokračuje v sérii prehier, keď na ihrisku Dubnice prehral 1:2 (1:1). Zverenci trénera Martina Stana viedli po vlastnom góle Adámika, ale jednogólový náskok si neudržali. O šiestu prehru v rade sa dvoma zásahmi postaral Seye.

Ťažký terén nedovoľoval hrať mužstvám na krásu. Domáci si do 10. min vypracovali dve gólové príležitosti. Držíkovu strelu však z prázdnej bránky vykopol Kleščík. V 21. min rozohrávali Dubničania nepriamy kop, z následného protiútoku sa k lopte dostal Sluijter, predĺžil na Šebeka, ktorého strelu usmernil do siete v skrumáži domáci Adámik - 0:1. O štvrťhodinu neskôr sa dokázal presadiť Ján Zápotoka, predribloval sa až do šestnástky, kde našiel Seyeho a bolo 1:1. V 40. min sa ocitol v ďalšej gólove šanci Kiška, nastrelil však iba Rožníka.

Po zmene strán mali spočiatku navrch domáci, po príchode Hlohovského však prevzali iniciatívu hostia. V závere trenčianskej drvivej desaťminútovky udrel na druhej strane Seye - 2:1. Od tejto chvíle už domáci víťazstvo z rúk nepustili. V 88. min Obert zahodil vyloženú príležitosť, keď zblízka hlavičkoval nad.

ZTS Dubnica - AS Trenčín 2:1 (1:1)

Góly: 35. a 72. Seye - 21. Adámik (vlastný)

Žlté karty: 43. Držík - 30. Van der Ree, 60. Chanti

Červené karty: 84. Kiška za faul zozadu - 83. Van der Ree po druhej ŽK

Domáci: D. Perniš - Zimen, Adámik (58. Nosek), Špendla, M. Ondráš - I. Obert, Držík, Bruško (87. T. Zápotoka), J. Zápotoka (46. Pleva) - Seye, Kiška

Hostia: D. Rožník - Jakúbek, Cs. Horváth, Kleščík, Van der Ree - Marček (81. Jašurek), Baez, Sluijter - Gergel, Šebek, Chanti (65. Hlohovský)

Rozhodovali: P. Šuniar - Slyško, Kubica

Divákov: 2500

Juraj Bútora (tréner Dubnice): "Dnešnému zápasu neprialo počasie, terén bol ťažký. S tým sme sa vyrovnali, ale do 10. min sme nevyužili dve šance na gól. Nedalo sa hrať kombinačne a bolo to hlavne o bojovnosti. Nehrala nám najlepšie stredová formácia. Našťastie Seye, ktorý nedal v príprave gól, dnes skóroval hneď dvakrát. Víťazstvo sme vydreli a je to dobrý krok do jarnej odvety."

Martin Stano (tréner Trenčína): "V prvom polčase sa nám nedarilo dostať sa do tempa, súper mal viacero príležitostí. My sme sa však ujali vedenia. Netrvalo dlho a domáci sa vrátili do hry. Druhý gól nás zrazil na kolená, už sme sa nevedeli prebrať a zmeniť výsledok."

foto: sita.sk

Autor: SITA
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa