Zápasy - archiv 25.9.2012

V Slovnaft Cupe sme skončili na štíte obhajcu

MŠK Žilina - AS Trenčín 3:1 (2:0)

V zápase 3. kola Slovnaft Cupu sme prehrali na ihrisku MŠK Žilina 1:3 (0:2). Jediný gól nášho tímu zaznamenal až v závere stretnutia David Depetris.

Úvod zápasu patril domácim. V 5. min vystrelil spoza šestnástky nebezpečne Pečovský, ale Volešák vytlačil loptu na rohový kop. O pár minút neskôr však už domáci skórovali. Ceesay si nabehol na prihrávku po zlej rozohrávke našich obrancov, obišiel Volešáka a do prázdnej brány dal prvý gól zápasu. V polovici prvého polčasu hasil Volešák sám zoči-voči Ceesayovi, ktorého nepokryl Ramón. Žilina nám robila aj naďalej problémy. Po polhodine hry zakombinovali pred súperovou šestnástkou Mondek so Štefánikom, ale finálna prihrávka bola nepresná. V 35. min si loptu v šestnástke zasekol Pich, no Volešáka neobstrelil. S blížiacom sa koncom prvého polčasu sme sa aj my dostávali viac na polovicu súpera, ale šance neprišli. Ešte pred odchodom do šatní našiel Paur pomedzi našich obrancov Picha a ten hoci bol tiesnený preloboval Volešáka - 2:0. 

V úvode druhého polčasu sme sa dostali na pár minút pred súperove pokutové územie a hneď z toho bola šanca. Diaz si narazil so Štefánikom, ale jeho následnú strelu jeden z obrancov zblokoval na roh. Následne Baéz vybojoval loptu v strede poľa, potiahol akciu, našiel Depetrisa, ale jeho krížna strela mierila vedľa pravej žrde. Gól však padol na opačnej strane. Po odrazenej lopte sa dostal k strele Pich a upravil na rozdiel troch gólov. Od tohto momentu sa zápas už len dohrával. Desať minút pred koncom druhého polčasu znížil Depetris na 1:3, ale do konca zápasu už zostávalo príliš málo času.

MŠK Žilina - AS Trenčín 3:1 (2:0)

Góly: 11. Ceesay, 45. a 63. Pich - 78. Depetris

Žlté karty: 80. Pečovský - 50. Štefánik, 67. Ramón, 74. Baéz, 82. Kleščík

Domáci: Dúbravka - Mabouka, Piaček, Akakpo (67. Leitner), Nunes - Pečovský - Pich, Paur, Škriniar, Deza (71. Barčík) - Ceesay (46. Guima)

Hostia: Volešák - Čögley, Ramón (76. Skovajsa), Kleščík, Holúbek - Baéz (79. Opatovský) - Mondek, Díaz, Štefánik, Frimmel (43. Mazan) - Depetris

Rozhodovali: Michlian - Bóllo, Žákech

Divákov: 1373

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa