Zápasy - archiv 1.12.2012

O výhru sme prišli v nadstavenom čase

Zverenci trénera Adriána Guľu sa s jesennou časťou rozlúčili dôstojne. Po remíza so Senicou 1:1 (0:0) budeme zimovať na šiestej priečke.

Zverenci trénera Adriána Guľu sa s jesennou časťou rozlúčili dôstojne. Po remíza so Senicou 1:1 (0:0) budeme zimovať na šiestej priečke.

Do zápasu sme vstúpili aktívne. Kubíkov prízemný center pohladil tiesnený Mondek, no Švenger bol na mieste. V 8. min spolupráca Kubíka s Depetrisom nevyšla. O chvíľu na to Godál nasadil súperovi jasličky, ale Mondek zle trafil loptu. V 12. min skákanú loptu poslal Kubík nad bránu. V 16. min sa uvoľnil Kubík, vyhol sa ofsajdovej pasci, zakončil, ale lopte dal opačnú rotáciu a tá prešla popred bránkovú čiaru. V 23. min Holúbekov prudký center do siete hlavou neumiestnil Depetris. O minútu sa piati Trenčania rútili na troch obrancov, ale nikto loptu do siete nepretlačil, najbližšie mal k tomu Mondek. Hostia sa sústredli najmä na brejky a v 26. min sa rútil na Volešáka Diviš. Tiesnený Kleščíkom však bránu netrafil. V 30. min Holúbekov center tesne nad brvno hlavičkovým zakončením Depetris.

Po zmene strán najskôr nesadla strela Babicovi. V 61. min naša obrana zaváhala a Diviš sám pred Volešákom prestrelil. Vedenia sme sa ujali onedlho. Godálov prízemný center nedočiahol Depetris, no nabiehajúci Díaz kĺzačkou otvoril skóre. Koutného tvrdú strelu z hranice šestnástky vyrazil mimo troch žrdí hlavičkou Kleščík. Diaz potiahol loptu po ľavej strane, namiesto prihrávky na voľného Kubíka však volil obsadeného Mondeka. Na opačnej strane Štepanovskému nestačili sily na dôrazné zakončenie. V 79. min Ramón stečoval strelu Diviša. O minútu krížna strela Kubíka presnosť nemala. V hektickom závere bol vylúčený Mondek. Hostia presilovku využili v nadstavenom čase, keď sa po rohu presadil Blackburn a stanovil skóre na konečných 1:1.

AS Trenčín - FK Senica 1:1 (0:0)

Góly: 62. I. Díaz - 90.+ R. Blackburn

Žlté karty: 15. Mondek, 66. Godál, 66. Depetris - 29. Kalabiška, 82. Koutný, 90.+ Varadi, 90.+ Švenger

Červené karty: 82. Mondek

Domáci: Volešák - Godál, Rodríguez da Silva, Kleščík, Holúbek - Lobotka - Mondek, I. Díaz, Štefánik (90. Čögley), F. Kubík - Depetris (87. Fanendo Adi).

Hostia: Švenger - Wijlaars (55. Varadi), P. Pavlík, Brabec, M. Frýdek ml. - Koutný, Kalabiška (79. Diarrassouba) - Jaroslav Diviš, M. Babic (67. M. Ďurica), Štepanovský - R. Blackburn.

Rozhodovali: Trutz - Súkeníková, Kubačka

Divákov: 2856

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Odohrali sme výborný zápas, hráči nastúpili s obrovskou túžbou po víťazstve. Už prvý polčas bol z našej strany solídny, chýbal však minimálne jeden strelený gól. V druhom dejstve sme sa najskôr trošku hľadali, potom sa nám však podarilo konečne skórovať, čo nám však paradoxne trochu ublížilo, pretože sme rýchlo chceli pridať ďalší presný zásah a začali sme otvárať priestor pre súpera. Nevyužili sme ďalšie dobré šance a po vylúčení nášho hráča v závere už súper začal viac riskovať a v nadstavenom čase sa mu podarilo vyrovnať. O tom, že sme nevyhrali, rozhodlo viacero detailov počas celého priebehu zápasu, chlapci sú síce teraz smutní, ale za svoje výkony počas jesennej časti sa vôbec nemusia hanbiť. Cez zimnú prestávku budeme usilovne pracovať na tom, aby sme boli ešte lepším tímom."

Zdeněk Psotka (tréner Senice): "Tento zaujímavý zápas mal niekoľko fáz. Našim cieľom bolo hrať zodpovedne zozadu a dostávať sa do brejkových situácii, pričom sme chceli eliminovať technickú hru domácich. V prvom polčase to však nebolo podľa našich predstáv, pretože sme si nemohli zvyknúť na rýchlu umelú trávu. Až v druhom dejstve sme boli odvážnejší pri bránení i prechode do útoku, aj preto, lebo náš súper už nebol až tak dôrazný. Niekoľko šancí z protiútoku sme síce nepremenili, ale v závere nám pomohlo vylúčenie súperovho hráča, po ktorom sme si dokázali vytvoriť tlak a vyrovnať."

Autor: mj, sita
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa