Aktuality - archiv 20.3.2008

Prince Addai novou posilou AS

V kádri Trenčanov ďalší cudzinec

Na piatkovom predpoludňajšom tréningu sa predstavil nový hráč. Prince Addai pricestoval na Sihoť v noci zo štvrtka na piatok. Administratívne záležitosti spojené s jeho prípadným štartom proti Nitre sa vybavili v expresnom tempe, na dôležitý duel s ním tak tréneri môžu počítať.

Príchod Princa Addaia do Trenčína bol avizovaný už počas sústredenia v Holandsku. Prekážkou v jeho skoršom príchode boli študijné povinnosti. „Trvalo to trošku dlhšie. Vybaviť všetky papierové záležitosti, nebolo vonkoncom jednoduché,“ rozhovoril sa cestou z letiska vo Schwechate do Trenčína sympatický futbalista. „O Trenčíne som hľadal informácie na internete. Podľa dostupných zdrojov tam žije približne 60-tisíc obyvateľov a v súčasnosti je tam údajne veľký hokejový boom,“ sypal z rukáva správy o meste 24-ročný stopér.

Prince Addai sa predstavil v drese AS Trenčín už počas sústredenia v Holandsku. V zápase proti rezerve Ajaxu zaznamenal jediný gól slovenského tímu. „V stopérskej dvojici som hral vedľa Csabu Horvátha. Súčinnosť s ním bola vynikajúca. Už sa teším na ďalšie skúsenosti po jeho boku,“ lovil spomienky na holandskú kooperáciu bývalý hráč rezervy Feyenoordu Rotterdam a prvoligového Dordrechtu. Informácia o dvojzápasovom kartovom treste pre kapitána AS ho zjavne nepotešila.

Holanďan narodený v Ghane prišiel do Trenčína zatiaľ do konca sezóny. Nevylučuje však ani dlhodobejšiu spoluprácu s tímom. „Je to úžasné mladé mužstvo s obrovskými predpokladmi do budúcnosti. Ak by sa podarilo udržať týchto hráčov pokope, môže to byť zaujímavý výber,“ odhaduje vývoj AS Prince Addai.

Autor: MS
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa