Zápasy - archiv 22.1.2013

Proti Zbrojovke remíza "áčka" aj "mladých pušiek"

FC Zbrojovka Brno - AS Trenčín 1:1 (1:1) a 3:3 (2:1)

V rámci sústredenia v Starom Měste sme v utorok odohrali dva prípravné zápasy s FC Zbrojovka Brno. V oboch súbojoch sa zrodila remíza. Mužstvo zložené prevažne z hráčov „devätnástky“ remizovalo 1:1 (1:1). V súboji „prvých mužstiev“ sa zrodila remíza 3:3 (2:1).

FC Zbrojovka Brno - AS Trenčín 1:1 (1:1)

Prvú vážnu šancu si vypracovali domáci. Kunc išiel v 11. min sám na Šemrinca, ale ten mu dobrým vybehnutím zobral loptu. O desať minút neskôr vyrazil nebezpečnú krížnu strelu, no hneď nato nasledoval faul Bednárika. Mezlík nariadený pokutový kop bezpečne premenil. V 25. min sa k priamemu kopu postavil Čentéš. Lopta po teči múru však skončila iba na brvne brány Brna. Nasledujúca hlavička Bednárika išlo mimo. Šemrinec v prvom polčase svoj tím podržal. V 33. min sa vyznamenal na čiare po strele zblízka. V 39. min unikol Brigant, na pravej strane našiel Čentéša, ktorý predostrel gólovú prihrávku Malecovi – 1:1. 

Druhý polčas nebol tak rušný ako prvá polovica stretnutia. Domáci nastrelili žrď a Jurica mieril z vnútra šestnástky vedľa ľavej žrde. Ďalšie šance prišli až v závere stretnutia. Najskôr Čentéš v dobrej pozícii netrafil bránu a následne Lapeš a Mezlík stroskotali na Bartalskom.

Góly: 22. Mezlík (11 m) – 39. Malec

Žlté karty: 18. Chrenko

Domáci: Doležal - Pašek, Zezula, Pernica, Matyska - Kunc, Kršák, Mezlík, Lutonský (46. Lapeš) - Přerovský, Traore (46. Stehlík)

Hostia: Šemrinec (46. Bartalský) - Chrenko, Tóth, Bednárik (71. Ranko), Skovajsa - Opatovský - Brigant, Bariš, Čentéš, Jurica - Malec

Divákov: 30

 

FC Zbrojovka Brno - AS Trenčín 3:3 (2:1)

Úvod zápasu nám nevyšiel. Už v 8. min stratil loptu pred vlastnou šestnástkou Godál. Škoda následne nemal problém prehodiť Volešáka. O tri minúty neskôr si na center od rohovej zastávky naskočil Halaška a upravil na rozdiel dvoch gólov. V týchto momentoch to nevyzeralo s našim tímom dobre. S pribúdajúcimi minútami sme sa však dostávali do zápasu a hra začala dostávať svoju tvár. V 31. min vystrelil spoza pokutového územia Holúbek a Štefánik vyrazenú loptu poslal pohodlne do siete. 

Druhý polčas bol už jednoznačne pod taktovkou nášho mužstva. Hneď v úvode Holúbek vysunul Kubíka a ten strelou pod brvno vyrovnal. Aktívne hrajúci krídelník mal aj ďalšie dve veľké šance, ale v oboch prípadoch stroskotal na brankárovi súpera. Gól mohol pridať aj Adi, no nemal šťastie v zakončení. V 71. min predviedol svoju kopaciu techniku Štefánik. Za hranicou pokutového územia sa oprel do lopty a poslal AS do vedenia – 3:2. Keď sa už zdalo, že si odvezieme víťazstvo, prišlo niekoľko slabších momentov, a súper v nadstavenom čase napokon vyrovnal.

Góly: 8. Škoda, 11. Halaška, 90.+ Pašek - 31. a 71. Štefánik, 50. Kubík

Žlté karty: 18. Brabec - 17. Mondek

Domáci: Hladký - Buchta, Brabec, Avdić, Hyčka - Frejlach (65. Pašek), Soljič, Zavadil, Glaser - Škoda, Halaška (60. Traore)

Hostia: Volešák - Mondek, Ramón, Godál, R. Mazáň - Lobotka - Kubík (76. Bednárik), Štefánik, Holúbek, Frimmel - Adi

Divákov: 50

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa