Zápasy - archiv 12.2.2013

Na úvod sústredenia prehra s ukrajinským Užhorodom

FC Goverla Užhorod - AS Trenčín 4:2 (3:1)

V úvodnom prípravnom stretnutí na sústredení v Turecku sme podľahli ukrajinskému tímu FC Goverla Užhorod 2:4 (1:3). Zverencom trénera Adriána Guľu nevyšiel najmä prvý polčas. O oba góly AS sa postaral Fanendo Adi.

Hneď v úvode stretnutia vystihol Kubík zlú rozohrávku ukrajinských obrancov, ale z hranice pokutového územia mieril vedľa pravej žrde. V 11. min súper nebezpečne vystrelil, ale Bartalský strelu pod brvno vytlačil na roh. Už o tri minúty neskôr mu však nešťastne vypadla lopta a Goverla išla do vedenia. Úvod stretnutia nebol z našej strany vydarený. Súper si vybojoval niekoľko rohových kopov. Po polhodine hry sme začali predvádzať svoju hru, ale práve vtedy prišiel gól z rohu - 0:2. Už o pár minút neskôr našiel Kubík v pokutom území aktívne hrajúceho Adiho a ten hlavou znížil - 1:2. Tesne pred prestávkou sme inkasovali po tretí raz. Užhorod zakončil akciu po našej strate a rýchlom prechode do útoku - 1:3.

V druhom polčase to bol z našej strany lepší futbal. Súpera sme v niektorých momentoch zatlačili pred vlastnú šestnástku. Pozorne brániaci Ukrajinci však mali nebezpečný prechod do útoku. Gól mohol dať Adi po spolupráci s Williamom, no jeho strelu zblokovali obrancovia. V 68. min vystrelil z dobrej pozície William, avšak namieril iba do stredu brány. Desať minút pred koncom stretnutia prišiel štvrtý gól súpera. Pri rohovom kope zaváhal Bartalský. Druhý náš gól zaznamenal opäť Adi, ktorý si v 81. min odstavil protihráča, a krížnou strelou skóroval.

FC Goverla Užhorod - AS Trenčín 4:2 (3:1)

Góly: 16. a 43. Licenko, 40. a 68. Makarenko - 35. a 81. Adi

Domáci: Naď (46. Jaškov) - Pečonkin (60. Bojko), Mališič, Ščedrakov, Makarenko - Petrov (80. Balafas), Rajčevič, Miščenko (46. Iordaki), Truchin (60. Čurko) - Jedigarjan - Licenko (60. Le Tallek)

Hostia: Bartalský - Čögley, Ramón (82. Bednárik), Godál, Mazáň - Lobotka - Mazan (73. Mondek), Štefánik (55. William), Holúbek (82. Frimmel), Kubík (43. Báez) - Adi

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa