Aktuality - archiv 5.6.2013

Nové dresy v tradičnej, ale aj nečakanej kombinácii

Klub sa vracia k tradičnej bielo-červenej kombinácii farby dresov, ktorá sprevádza trenčiansky futbal desiatky rokov

Prvý tím AS Trenčín sa v nadchádzajúcej sezóne predstaví v celkom nových dresoch. Klub sa vracia k tradičnej bielo-červenej kombinácii, ktorá sprevádza trenčiansky futbal desiatky rokov. Druhý set bude naopak netradične žlto-čierny a môže sa stať zberateľskou raritou.

„Aj v novom ročníku nás bude obliekať firma Nike, s ktorou otvárame už tretiu sezónu. Verím, že aj touto cestou budeme reprezentovať naše mesto v historickej sezóne, v ktorej náš čaká účasť v Európskej lige,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger, ktorý nechal nahliadnuť do klubovej filozofie týkajúcej sa oblečenia hráčov: „Každý rok chceme prísť s novou kombináciou dresov. Aj toto je to súčasťou futbalovej kultúry v celej Európe. V prípade, že novú kombináciu si fanúšikovia obľúbia, vieme si predstaviť zotrvať pri jednom sete aj dva roky. Naposledy sme tak urobili s obľúbenými červenými s bielym véčkom.“

Dresy spoločnosti Nike sú vyrobené z recyklovaných materiálov, čím sa zmierňujú negatívne dopady na životné prostredie. „Nike pripravilo pre športovcov dresy, ktoré spájajú moderný dizajn a funkčnosť. Dúfame, že nové dresy prinesú Trenčínu mnoho úspechov. Vylepšený materiál dri-fit je teraz o 13 percent ľahší ako v minulosti. Hráčov pomáha udržať v suchu odvádzaním potu na vonkajšiu stranu oblečenia, odkiaľ sa potom vyparí. Vetracie zóny sú vyrobené z látky, ktorá v porovnaní s predchádzajúcimi dresmi zvyšuje ventiláciu vzduchu takmer o desať percent. Vzduch tak môže voľne prúdiť, čo pomáha udržiavať optimálnu telesnú teplotu,“ povedal zástupca spoločnosti na Slovensku Jerguš Holéczy.

S novými dresmi sú spokojní aj hráči AS. Novú kolekciu pre vás nafotili Jakub Holúbek, Ramón da Silva a Stanislav Lobotka. „S dresmi som sa stretol zatiaľ iba pri fotení. Musím však povedať, že sa mi veľmi páčili. Trochu vo mne evokujú štýl retro. Sú ľahké a príjemné na nosenie. S materiálom dri-fit už máme skúsenosti a nevieme si ho vynachváliť. Ide skutočne o špičkovú kvalitu. Dúfam, že sa nám v nich bude dariť ako v minulosezónnej čisto bielej kombinácii,“ povedal Jakub Holúbek.

Fanúšikovia sa môžu dostať k novým dresom v priebehu niekoľkých dní prostredníctvom nášho fanshopu. Cena originálneho dresu bude 40 €. Druhou možnosťou je akcia, ktorá prebieha do 15. júna. Spoločne s permanentnou vstupenkou môžete získať náš dres za skutočne atraktívnu cenu.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa