Zápasy - archiv 17.5.2008

V považskom derby iba remíza

AS Trenčín - FK ZTS Dubnica 1:1 (0:0)

AS neprehralo už tretí zápas v rade a na svoje konto si pripísalo z týchto súbojov päť bodov. Žiaľ, finiš zverencov Martina Stana prišiel neskor. Po víkendovej domácej remíze s Dubnicou (1:1) navyše stratili ďalšie percentá zo svoje šance udržať na Sihoti najvyššiu súťaž.

V považskom derby sa takmer polhodinu nič nedialo, domáci mali síce uzemnú prevahu z nej však gól nevyťažili. V 26. min mohol otvoriť skóre hosťujúci Kuzma, ale nikým nekrytý v pokutovom území mieril hlavou nepochopiteľne vedľa. O chvíľu nato sa ocitol za chrbátom dubnickej obrany Marček, no Perniš jeho strelu vyrazil, rovnako ako strelecký pokus Depetrisa o pár sekúnd neskôr. Pozornosť hosťujúceho brankára pokúšal aj aktívny Sluijter. Tesne pred koncom prvého polčasu sa do ojedinelej šance dostal Seye, ktorý sa presadil cez Čögleya, ale mieril vedľa.

Trenčín vstúpil do druhej polovice aktívne a po Hlohovského priťuknutí otvoril skóre zápasu nekrytý Deptris. Dubnica potom pridala a Trenčania často iba odkopával. V 80. min po skrumáži skončila lopta na brvne Volešákovej bránky. Už o minútu neskôr nádheným krížnym lobom vyroval Ľupták. Záevrečná snaha domácich už vyrovnavajúci gól nepriniesla.

AS Trenčín - FK ZTS Dubnica 1:1 (0:0)

Góly: 54. Depetris - 81. E. Ľupták

Žlté karty: 54. Depetris, 74. Cs. Horváth, 77. Gergel - 34. Pleva, 40. Držík, 74. Adámik, 76. Bruško

Domáci: Volešák - Čögley, Cs. Horváth, Kleščík, Kasálek - Jašurek, Marček, Addai (46. Hlohovský), Sluijter - Depetris (81. M. Rožník), Gergel

Hostia: D. Perniš - Pleva, Adámik, Nosek, Duga - Chmelík, Kiška (57. Ľupták), Držík (57. Obert, 87. Zimen), Bruško, Seye - M. Kuzma

Rozhodovali: Olšiak - Rendko, Schmidt

Divákov: 1055

Martin Stano (tréner Trenčína): "Na začiatku jari by nám bol dobrý každý bod, teraz nám však nepomôže. V prvom polčase som si pripadal ako na hodovom zápase. Pomohol nám príchod Hlohovského, ktorý rozhýbal súperovu obranu. Z toho rezultoval aj náš gól, hlúpo sme však inkasovali."

Juraj Bútora (tréner Dubnice): "Z našej strany to bol takmer dovolenkový zápas, hráči ako keby boli mysľou niekde inde, hrali sme nepresne. Chcem sa však poďakovať, že sa ako-tak dali dokopy a zmohli sa aspoň na vyrovnanie."

foto: sita.sk, Martin Blažek

Autor: sita
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa