Zápasy - archiv 11.8.2013

Dunajskú Stredu sme zostrelili šiestimi gólmi

AS Trenčín - FK DAC 1904 Dunajská Streda 6:0 (5:0)

Zverenci trénera Ľuboša Nosického zvíťazili nad Dunajskou Stredou 6:0 (5:0). Druhý hetrik v tomto ročníku zaznamenal Fanendo Adi a po jednom góle pridali Samuel Štefánik, Karol Mondek a Gino van Kessel.

Zlomový okamih duelu prišiel už v 9. min - Adiho sólo zastavil nedovolene v pokutovom území hosťujúci brankár Belic, za čo videl červenú kartu a Štefánik z 11 m otvoril skóre. Vzápätí Mondekova delovka spoza šestnástky pristála až v sieti a po necelej štvrťhodine sme viedli o dva góly. V 21. min Holúbek našiel pred bránkou voľného Adiho, ktorý nemal problém s gólom na 3:0. AS kombinačným futbalom bavilo seba aj divákov, so súperom sme sa pohrávali ako mačka s myšou. V 31. min William hlavičkoval do žrde a vzápätí Adi zblízka strelou k žrdi zvýšil na 4:0. Hosťom sa príliš rýchlo rozsypala koncepcia hry a museli sa sústrediť hlavne na bránenie, napriek tomu skúšali aj protiútoky. V nadstavenom čase prvého polčasu si Adi perfektne spracoval prihrávku a z tesnej blízkosti skompletizoval hetrik.

Druhý polčas sa už hral v pokojnom tempe za neustálej územnej prevahy AS. V 64. min sa krátko po svojom príchode na ihrisko šikovne uvoľnil Van Kessel a jeho gólová strela po zemi prešla sieťou von z bránky. Do konca duelu už ďalšie góly nepadli a jednostranný duel sa dohral v úspornom režime.

AS Trenčín - FK DAC 1904 Dunajská Streda 6:0 (5:0)

Góly: 21. a 31. a 45. Adi, 13. Štefánik (z pok. kopu), 14. Mondek, 64. Van Kessel

Červená karty: 9. Belic (D. Streda) za faul

Domáci: Volešák - Čögley, Ramón, Kleščík, R. Mazáň - Bariš - Mondek, Štefánik (63. Hajradinović), William, Holúbek (63. Van Kessel) - Adi (69. Malec)

Hostia: Belic - Adiaba (12. Fišan), Huber, Peter Majerník, Beňo - Velický - E. Ujlaky, I. Hodúr (34. M. Sedlák), Antunović, Michal Gašparík - Obžera (83. Nasra)

Rozhodovali: Michlian - Brendza, Bednár

Divákov: 3012

Povedali po zápase:
Ľuboš Nosický (tréner Trenčína): "Odohrali sme vynikajúci prvý polčas, v ktorom sme ukázali dynamickú hru s množstvom gólových príležitostí. Z nich sa nám päť podarilo premeniť. Toto stretnutie bolo vyvrcholením až deväťzápasovej série počas uplynulých štyroch týždňov, v ktorých sme okrem ligy hrali aj európsku súťaž. Zostali sme stále koncentrovaní a odmenou pre nás bolo toto fantastické vysoké víťazstvo."

Mikuláš Radványi (tréner Dunajskej Stredy): "To, na čo sme sa pripravovali, neplatilo už po desiatich minútach zápasu. Niektorí hráči situáciu takticky nezvládli, k tomu prišlo vylúčenie nášho brankára a navyše sa zranil aj náhradný gólman. Trenčín sa vďaka úvodným streleným gólom dokonale rozbehol, takže potom bolo ťažké niečo s tým urobiť. Hanbím sa za to, čo sme v tomto zápase predviedli na ihrisku. Musíme si to vydiskutovať v kabíne a čo najskôr zabudnúť na tento nepriaznivý výsledok. Taktiež ešte potrebujeme doplniť naše družstvo."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

ASTV 15.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti MFK Ružomberok

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti MFK Ružomberok (3:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa