Aktuality - archiv 24.10.2013

Vstupenky v predaji, zápasový bulletin pripravený

Aj pred stretnutím proti FK Senica máte možnosť zakúpiť si vstupenky v predpredaji v sieti Ticketportal

Aj pred stretnutím proti FK Senica máte možnosť zakúpiť si vstupenky v predpredaji v sieti Ticketportal. Môžete sa tak vyhnúť čakaniu pred pokladňami štadióna. Po víťazstve na ihrisku bratislavského Slovana nás čaká ďalší silný súper a zverenci trénera Martina Ševelu vás v boji o dôležité body budú potrebovať. Veríme, že štadión bude opäť takmer vypredaný. Boj o druhú priečku a atraktívna hra je tou najlepšou pozvánkou.

Rovnako ako na Trnavu, aj teraz sme pripravili šestnásťstranový bulletin vychádzajúci pod názvom "My sme Trenčania". Aj touto cestou vám chceme spríjemniť zážitok z ligového zápasu. Čo si na jeho stránkach môžete prečítať? Rozhovor s Petrom Čögleyom o aktuálnom súperovi. Niečo viac o FK Senica a histórii tohto klubu. V dotazníku vám predstavujeme Petra Kleščíka. Prinášame aj novinky z klubu za posledné obdobie a rozhovor s niekdajším prvým mužom trenčianskeho a československého futbalu Rudolfom Tvaroškom. V hlavnej téme vám predstavujeme nasledovníkov Stanislava Lobotku a Samuela Štefánika.

...

Lobotka, Štefánik, Hajradinović, Mišák a ďalší

Podľa mnohých odborníkov a fanúšikov hrá AS Trenčín už niekoľko ročníkov najatraktívnejší futbal na Slovensku. Ofenzívny štýl hry, šance, množstvo gólov a nielen to. Slovenskému futbalu sme v relatívne krátkom čase priniesli viacero zaujímavých mladých hráčov a ďalší prichádzajú. Prináša to však aj svoju daň. Počas leta sme prišli o dvojicu exkluzívnych stredopoliarov. Stanislav Lobotka odišiel na ročné hosťovanie s možnosťou prestupu do Ajaxu Amsterdam a Samuel Štefánik sa upísal Nijmegenu.

Viacero kuvikov nám začalo predpovedať čiernu budúcnosť. Mužstvo sa však nestratilo v pohárovej Európe a v tabuľke Corgoň ligy bojuje o najvyššie priečky. S pribúdajúcimi zápasmi sa pod Čákovým hradom buduje nová a možno ešte silnejšia generácia. Platí to aj o strede poľa. Zápas na bratislavských Pasienkoch a víťazstvo nad Slovanom Bratislava (3:0) je toho iba dôkazom. Dvojica Haris Hajradinović – Patrik Mišák ukázala, že má perspektívu, aby išla herne v stopách Jorgeho Salinasa, Ivána Díaza alebo už spomenutej dvojice.

„Dva dni som rozmýšľal, či dať šancu doslova začínajúcim chlapcom v tak ťažkom zápase. Mali sme viacero alternatív. Napokon som sa rozhodol ísť do rizika,“ vrátil sa k piatkovému zápasu tréner Martin Ševela a pokračoval: „Som rád, že som sa k tomuto kroku napokon odhodlal. Obaja sú veľmi kreatívni futbalisti s veľkým akčným rádiom a dobrou ponukovou činnosťou.“ ... viac v zápasovom bulletine, v ktorom sa dostali k slovu aj Mišák, Baéz, Hajradinović a Dobiáš ...

VSTUPENKY NA ZÁPAS PROTI FK SENICA

PREDAJNÉ MIESTA TICKETPORTAL

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa