Aktuality - archiv 17.6.2008

Počas dovoleniek relax, škola, ale aj individuálny tréning

Šebek dobiehal tréningové resty po zranení, Hlohovský študijné povinnosti, Horváth bol v Turecku, Gergel v Chorvátsku.

Dvojtýždňové dovolenky sú za nami a pre hráčov AS Trenčín začína tvrdé prípravné obdobie, ktoré by malo vyvrcholiť úspešným vstupom do bojov v druhej najvyššej súťaži. Po zbabranom ročníku potrebovali hráči predovšetkým psychicky vypnúť, aby bez akýchkoľvek bočných vplyvov začali boj o návrat medzi slovenskú klubovú elitu. „Bol som v Chorvátsku. Trochu som si oddýchol, ale inak nič zvláštne nemám za sebou. Dúfam, že hlava je poriadne vyčistená. Teraz je pred nami jediný cieľ. Návrat do najvyššej súťaže,“ potvrdil nádejný stredopoliar Roman Gergel.

Kapitán mužstva Csaba Horváth zamieril s manželkou do Turecka a rovnako aj v jeho prípade bolo prvé hodenie za hlavu nevydareného ročníka. „Celkom dobre som si oddýchol a psychicky vypol. Dosť mi to pomohlo pookriať. Po návrate som strávil ešte týždeň v Trenčíne s kamarátmi a rodinou,“ nechal sa počuť skúsený stopér.

Dva týždne voľna však neboli vyplnené iba relaxom, čo potvrdil aj niekdajší najlepší dorastenecký strelec Lukáš Šebek. S tréningom začína po operácii kolena a následnej rekonvalescencii. „Aj počas dovolenky v Tunisku, kde som bol s priateľkou, som individuálne trénoval. Potrebujem dohnať manko a navyše chcem byť dobre pripravený,“ povedal mladý zakončovateľ.

Zo slovenského pohľadu cestoval do zahraničia aj mladučký záložník Angelos Chanti, ktorý zamieril do rodného Grécka. „Už som sa tešil na rodinu a asi ako všetci chalani som potreboval prečistiť hlavu. Chcel som zabudnúť na zlú sezónu z môjho osobného aj klubového hľadiska. Verím, že teraz sa konečne ukážeme aj v dobrom svetle,“ povedal po týždni v Aténach a rovnako dlhom čase v domovskom Birgose Chanti.

Nie všetci však putovali za slnkom a plážami. Útočník Filip Hlohovský mal celkom iné povinnosti: „Futbal som sa tiež snažil pustiť z hlavy. Dosť času mi zabralo najmä učenie. Mám ešte školu, potrebujem dokončiť ročník. Predtým som to zanedbal, tak to teraz dobieham. Bol som teda doma a venoval som sa aj mame,“ dodal na záver nádejný zakončovateľ.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa