Aktuality - archiv 22.11.2013

Všetko, čo potrebujete vedieť pred Košicami

Vstupenky v predpredaji, bulletin pripravený, zmeny pri vstupe a čaká vás aj anketa

Aj pred stretnutím proti MFK Košice máte možnosť zakúpiť si vstupenky v predpredaji v sieti Ticketportal. Ešte v piatok na internete alebo aj pár minút pred začiatkom stretnutia na predajných miestach, ktorých je len v Trenčíne dvanásť. Môžete sa tak vyhnúť čakaniu pred pokladňami štadióna.

Máme pred sebou posledný domáci ligový zápas tohto roka. Veríme, že napriek chladnejšiemu počasiu budú opäť plné tribúny. Zverenci trénera Martina Ševelu vás v boji o dôležité body budú potrebovať. Boj o druhú priečku a atraktívna hra je tou najlepšou pozvánkou.

PREDAJNÉ MIESTA TICKETPORTAL

Súčasťou stretnutia proti Košicami sú zmeny, ktoré sme urobili pri predaji vstupeniek na zápas priamo v pokladniach štadióna. Veríme, že sa nám podarí vyhnúť sa dlhým radom pred vstupom na štadión. Pokladne od športovej haly budú predávať iba vstupenky na nekrytú tribúnu a pokladne od plavárne iba vstupenky na krytú tribúnu. Pripravené sú aj dievčatá, ktoré budú prichádzajúcich fanúšikov usmerňovať.

VSTUPENKY NA ZÁPAS PROTI MFK KOŠICE

Rovnako ako na Trnavu a Senicu, aj teraz sme pripravili šestnásťstranový bulletin vychádzajúci pod názvom "My sme Trenčania". Aj touto cestou vám chceme spríjemniť zážitok z ligového zápasu. Čo si na jeho stránkach môžete prečítať? Rozhovor s Karolom Mondekom o aktuálnom súperovi. Niečo viac o MFK Košice a histórii tohto klubu. V dotazníku vám predstavujeme Jakuba Holúbeka. Prinášame aj novinky z klubu za posledné obdobie. V historickom okienku sa pozrime na klub Odeva Trenčín. V hlavnej téme vám predstavujeme prvé kroky tímu žiačok AS Trenčín.

Štvrtkový McHappy Day v reštaurácii McDonald´s odštartoval dvojtýždňovú akciu AS Trenčín a jeho partnerov pod názvom "Hviezdne trio". „Spoločne s predajcom značky Mercedes Motor-Car Trenčín a McDonald´s Trenčín vám ponúkame jedinečnú možnosť vyhrať niektorú z jedenástich zaujímavých cien. Vyplňte anketový lístok, ktorý nájdete počas nasledujúcich dvoch týždňov na svojich táckach v McDonald´s, v predajni Motor-Car a dostanete ho aj na poslednom tohtoročnom domácom zápase AS Trenčín proti MFK Košice. Chceme viac spoznať našich fanúšikov, zistiť jeho preferencie a vzťah ku klubu,“ vysvetlil Igor Schlesinger.

...

Ženský futbal má prvé reprezentantky

Futbal má pod Čákovým hradom viac ako storočnú tradíciu. Ženský futbal je však novinkou, ktorá má pred sebou veľkú perspektívu. Dôkazom sú uplynulé mesiace. Len v máji vznikol tím žiačok a dnes si môžeme povedať, že máme prvé štyri reprezentantky. Je to síce trochu prehnané tvrdenie, ale nielen pre samotné dievčatá to je veľká motivácia.

„Brankárka Darina Jančovičová, Karolína Bátkyová, Kristína Panáková a Simona Gomulecová sa zúčastnili turnaja v Michalovciach, kde sa predstavili vo výbere západného Slovenska a nestratili sa,“ pochválil sa tréner Andrej Paulíny a jedným dychom dodal: „Zabudnúť nemôžem ani na Michaelu Šiškovú, ktorá získala za september cenu pre mládežnícku hráčku mesiaca. V Michalovciach nebola len preto, že bola o rok staršia ako pozvané hráčky. Ide však o veľmi šikovnú ľaváčku.“ Vráťme sa však celkom na začiatok... viac v zápasovom bulletine.

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa