Aktuality - archiv 13.12.2013

Motor-Car Trenčín novým partnerom AS Trenčín

Ďalšia veľká značka na svetovom trhu sa zaradila medzi hlavných partnerov nášho klubu

Ďalšia veľká značka na svetovom trhu sa zaradila medzi hlavných partnerov nášho klubu. Motor-Car Trenčín zastupujúci už takmer dvadsať rokov značku Mercedes-Benz v Trenčianskom kraji vstupuje medzi obchodných partnerov AS.

„Úspešné výsledky, ale aj spôsob našej práce priniesol ovocie vo forme atraktívneho partnera z automobilového prostredia. Aj takouto formou sa snažíme priblížiť globálnym trendom, medzi ktoré patrí aj spájanie kvalitných značiek. Nielen potlesk fanúšikov je ocenením našej práce. Tešíme sa, že trenčiansky distribútor automobilov Mercedes-Benz sa rozhodol spolupracovať s AS Trenčín,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger. 

„Téma spolupráce s AS Trenčín u nás rezonovala už niekoľko rokov. Teraz prišla ta pravá chvíľa na prepojenie a vzájomné zužitkovanie skúseností tak, aby sme pomohli vybudovať špičkový tím, ktorý bude Trenčín reprezentovať nielen na domácej pôde, ale aj v zahraničí. Som presvedčený, že nájdeme spôsoby ako pomôcť trenčianskemu futbalu a prilákať aj divákov, aby chodili na štadión odreagovať sa a zabaviť sa. A prečo AS Trenčín? Lebo je to jediný športový klub v kraji, ktorý má rastúci trend a dosahuje výborné výsledky vďaka ľuďom, ktorí v klube žijú futbalom,“ povedal Andrej Heleš riaditeľ spoločnosti Motor-Car Trenčín.

Počas nasledujúcich rokov sa budeme snažiť vzájomnú spoluprácu oživovať rôznymi spoločnými projektmi, ktoré budú zaujímavé pre našich fanúšikov a tiež pre fanúšikov najstaršej automobilky Mercedes-Benz. Prvým  spoločným projektom bolo spojenie AS Trenčín s McDonald´s a Mercedes-Benz v akcii pod názvom „Hviezde trio“.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa