Aktuality - archiv 1.3.2014

Výkyvy formy by nás mohli stáť dobré umiestnenie

Peter Čögley: „Predpokladám, že hra bude otvorená a divákom sa bude páčiť“

Po trojmesačnej odmlke sa k slovu opäť hlási Corgoň liga. Zverenci trénera Martina Ševelu privítajú v sobotu o 15.00 h Žilinu. Zaujímavosťou súboja bude, že na opačnej strane bude okrem trénera Adriána Guľu a Mariána Zimena už aj útočník William. 

„Od súpera očakávam taký istý herný štýl, aký predvádzame my. Bude sa snažiť držať loptu a vytvárať tlak. Predpokladám, že hra bude otvorená a divákom sa bude páčiť,“ zamyslel sa Peter Čögley.

Od súťažných zápasov si tím oddýchol tri mesiace. Mladý kolektív je aj preto nabudený na jarnú časť. „Nálada je dobrá. Všetci sa už nevieme dočkať úvodného výkopu. Sme radi, že začíname pred vlastným publikom,“ poznamenal niekdajší reprezentant do 21 rokov.

Zimu sme prečkali na druhej priečke so šesťbodovou stratou na Slovan a päťbodovým náskokom na Senicu a Ružomberok. Koniec jesene nám vyšiel, keď sme v ostatných troch zápasoch bodovali naplno a v podobnom trende mieni Čögley pokračovať. „Chceme nadviazať na výsledky aj výkony zo záveru jesennej časti. Všetci vieme, že nás čaká tvrdá práca. Naviac, jar je v našich podmienkach veľmi krátka. Výkyvy formy by nás mohli stáť dobré umiestnenie.“

Úvodný jarný zápas bude špecifický. Na lavičke desiateho tímu corgoňligovej tabuľky už na jeseň sedeli Adrián Guľa a Marián Zimen, teraz sa k nemu pridal aj útočník William. „So všetkými rád po zápase prehodím pár slov. Pred stretnutím na to nebude priestor, keďže sa každý sústredí na seba. Čo sa týka Williama, sme kamaráti, ale počas zápasu nohu zo súboja neodtiahnem,“ pridal s úsmevom rodák z Trenčianskej Turnej.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa