Zápasy - archiv 30.3.2014

Proti Trnave nás zlomila nepremenená penalta

Spartak Trnava – AS Trenčín 3:1 (1:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu prehrali na ihrisku Spartaka Trnava 1:3 (1:1). Napriek tomu sme boli takmer celý zápas lepším tímom. Zápas zlomila nepremenená penalta v závere stretnutia. Jediný gól AS zaznamenal Moses Simon.

V Trnave sa hral obojstranne rýchly futbal, v ktorom sme pôsobili zohratejším dojmom. Prvý vzruch prišiel už v 6. min, keď Holúbekov priamy kop vystrašil Rusova. Z protiútoku otvoril skóre Vyskočil po našej chybe, keď obišiel aj Volešáka a do prázdnej brány strelil gól – 1:0. O dvadsať minút sa presadil Mondek, loptu poslal do päťky, kde ju v skrumáži dopravil do siete Simon – 1:1. V 36. min po chybe Schranza zakončoval v šestnástke Hajradinovič, našťastie pre domácich sa však lopta odrazila od brvna do poľa. V poslednej minúte polčasu zachránil Rusov pred Simonom. 

Na začiatku druhého polčasu sme mali veľkú šancu, ale unikajúci Mondek vystrelil popri Janečkovi tesne nad bránu. V 53. min unikol po ľavej strane Chovanec, jeho prihrávku Ramón neodkopol a Vyskočil sám pred Volešákom s prehľadom zakončil – 2:1. V 57. min vytiahol Volešák priamy kop Kuzmu nad brvno. Ideálnu šancu vyrovnať sme mali v 82. min, keď trnavská obrana v šestnástke faulovala Simona. Nariadenú penaltu však Kleščík nekopol ideálne a Rusov ju kryl. V poslednej minúte riadneho hracieho času po faule na Mikoviča zahral Procházka priamy kop z 20 ma utešenou strelou do pravej šibenice uzavrel skóre zápasu.

Spartak Trnava AS Trenčín 3:1 (1:1)

Góly: 7. a 53. Vyskočil, 90. Procházka – 25. Simon

Žlté karty: 82. Rusov

Domáci: Rusov – Habánek, Čarnota, Janečka, Grabež – Procházka, Kuračka (46. Chovanec), Kuzma, Schranz - Vlasko (70. Hodek), Vyskočil (86. Mikovič)

Hostia: Volešák – Čögley, Rodriguez da Silva, Kleščík, Madu - Mondek, Hajradinovič, Holúbek, Mišák (66. Malec) – Jairo (80. Bero), Simon

Rozhodovali: Vnuk - Benko, Chládek

Divákov: 2890 divákov

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa