Aktuality - archiv 9.4.2014

Podporte svoj klub na Záhorí!

Vstupenky na zápas proti Senici v predpredaji na sekretariáte klubu a vo fanshope v Priore

Futbalový klub AS Trenčín organizuje zájazd na sobotňajší zápas 26. kola Corgoň ligy na ihrisku FK Senica. Podpor svoj tím v súboji proti konkurentovi zo špice tabuľky. Vytvorte chlapcom na Záhorí domáce prostredie!

V cene zájazdu 10 € máte vstupenku na zápas a spiatočný cestovný lístok na autobus. Cestuje sa iba v prípade minimálneho počtu 30 osôb. Už vo štvrtok treba potvrdiť dopravnej spoločnosti uskutočnenie „výjazdu“. Každý z účastníkov nástupom do autobusu súhlasí s „osobnou zodpovednosťou“ za prípadné škody. Počet osôb je obmedzený na kapacitu autobusu.

Odchod autobusu je o 15.30 h od futbalového štadióna. Zraz je už o 15.00 h. Pozývame všetkých. Skúsených „výjazdníkov“, ale aj nováčikov. Zažite skvelú atmosféru. Výjazdy do Ružomberka a Trnavy ukázali, že rodina fanúšikov ASTN sa rozrastá aj o mladších členov. Staňte sa aj vy jej členom.

V deň zápasu sa lístky do sektoru hostí na štadióne predávať nebudú. Každý fanúšik sa pred vstupom do sektoru hostí musí dobrovoľne podrobiť osobnej bezpečnostnej prehliadke, vstup s nebezpečnými predmetmi je zakázaný (aj vrátane dáždnikov) a budú pri vstupe odobraté, vracať sa nebudú. Aj v prípade individuálnej dopravy si vstupenky vyzdvihnite vo štvrtok alebo v piatok medzi 9.00 a 15.00 h na sekretariáte klubu na krytej plavárni alebo počas otváracích hodín vo fanshope AS Trenčín v obchodnom dome Prior (REsport, 1. poschodie).

Futbalový klub AS Trenčín upozorňuje fanúšikov, že osoby „zjavne“ pod vplyvom alkoholu nebudú vpustené na zápas. Taktiež žiada svojich fanúšikov, nech sa zdržia provokácií a „hrubých verbálnych urážok“ na adresu príslušníkom policajnému zboru, SFZ, domácich usporiadateľov, rozhodcov, fanúšikov a hráčom súpera. Aby sme tak prispeli ku kultivovanému a športovému prostrediu na štadióne. AS Trenčín upozorňuje, že konzumácia alkoholických nápojov už počas cesty na športové podujatie je zakázaná a je dôvodom na pokutovanie. Za „alkoholický nápoj“ je považovaný podľa zákona nápoj, ktorý má viac ako 4,1 promile alkoholu.

Ďalšie informácie na medialne@astrencin.sk.

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa